Yeşilgiresun Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Güneş:

Yeşilgiresun Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Güneş:
"Türk Telekom karşılaşmasını kazanarak alt sıralarla olan bağımızı tamamen kopartmak ve play-off yarışına dahil olmak istiyoruz"


GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'da kulüp başkan yardımcısı Sertaç Güneş, "Türk Telekom karşılaşmasını kazanarak alt sıralarla olan bağımızı tamamen kopartmak ve play-off yarışına dahil olmak istiyoruz" dedi.

Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta oynadıkları Rönesans TED Ankara Kolejliler karşılaşmasını kazanarak alt sıralardan biraz olsun uzaklaştıklarını söyledi.

Gelecek hafta sonu deplasmanda, küme düşme hattında bulunan rakiplerinden Türk Telekom ile karşılaşacaklarını anımsatan Güneş, hedeflerinin bu maçı da kazanmak olduğunu kaydetti.

Türk Telekom karşılaşmasını kazanmaları halinde ligde alt sıralardan iyice uzaklaşacaklarına işaret eden Güneş, "Türk Telekom ile hayati önem taşıyan bir karşılaşma oynayacağız. Rakibimiz ligde kalma mücadelesi verdiğimiz ekiplerden biri. Onların ligde 4, bizim ise 6 galibiyetimiz var. İki takım açısından da çok çok önemli bir maç. Kazandığımız takdirde Türk Telekom ile aramızdaki fark 3 maça çıkacak ve arayı iyice açmış olacağız. Üst sıralara olan tırmanışımız sürecek. Alt sıralarla olan bağımızı iyice kopartmış olacağımız gibi play-off yarışı veren ekipler arasına gireceğiz" diye konuştu.

Yeşil-beyazlı oyunculardan Gökhan Şirin ise gazetecilere yaptığı açıklamada, "Türk Telekom maçı bizim için belki de sezonun en önemli karşılaşması durumunda. Kazandığımız takdirde alt sıralardan uzaklaşacağız ve play-off için iddialı hale geleceğiz. Kazanmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Lige verilen ara da bizim için büyük avantaj oldu. Yeni göreve başlayan hocamızın oyun sistemine ara döneminde daha çabuk uyum sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.