Yeşilgiresun Belediyespor Kulübü Başkanı Aksu:

Yeşilgiresun Belediyespor Kulübü Başkanı Aksu:
- "Büyük bir başarıya imza attık. Avrupa'nın en önemli takımlarının yer aldığı Spor Toto Basketbol Ligi'nde tutunmayı başardık"


GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi'nin 27. haftasında deplasmanda Royal Halı Gaziantep'i 82-73 mağlup eden Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'da kulüp başkanı Kerim Aksu, rakipleri karşısında elde ettikleri galibiyetle ligde kalmayı garantilediklerini ve bunun mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Aksu, yaptığı yazılı açıklamada, bu sezon ilk kez mücadele ettikleri lige kalıcı olmak hedefiyle başladıklarını belirtti.

Deplasmanda Royal Halı Gaziantep karşısında elde ettikleri galibiyetle sezonun bitimine 3 hafta kala ligde tutunmayı garantilediklerini kaydeden Aksu, "İnişli çıkışlı süreç yaşasak da Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor ilk sezonunda ligde kalarak büyük başarı sağlamıştır. Bunun büyük mutluluğunu yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Aksu, gelecek sezon hedeflerinin Avrupa kupalarına katılmak olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:

"Büyük başarıya imza attık. Küçük bütçeli bir takım olmamıza rağmen Avrupa'nın en önemli takımlarının yer aldığı Spor Toto Basketbol Ligi'nde tutunmayı başardık. Kurulduğu günden itibaren takımı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza, yönetim kuruluna, teknik kadromuza, başarının önemli mimarı olan oyuncularımıza, az sayıdaki sponsorlarımıza ve Giresun halkına teşekkür ediyorum. Gelecek sezon için toplanıp değerlendirme yapacağız. Başarı birliktelikten gelir. Gücümüzü birleştirirsek kimse bizi yıkamaz. Daha önce Türkiye'nin büyük takımları buraya gelecek demiştik, şimdi Avrupa takımlarının gelmesi için çalışacağız. Başarıya imza atanları kutluyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.