Yetim Ve Öksüz Çocukların "Bayramlık" Sevinci

Yetim Ve Öksüz Çocukların "Bayramlık" Sevinci
TOKAT (AA) - Tokat'ta İHH İnsani Yardım Vakfı, hayırseverlerin desteğiyle kentteki 500 yetim ve öksüz çocuğa giysi yardımında bulundu. Vakıf görevlilerince...

TOKAT (AA) - Tokat'ta İHH İnsani Yardım Vakfı, hayırseverlerin desteğiyle kentteki 500 yetim ve öksüz çocuğa giysi yardımında bulundu.

Vakıf görevlilerince bir mağazaya götürülen 500 yetim ve öksüz çocuk, istedikleri kıyafetleri ve ayakkabıları seçti.

Tokat İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği Başkanı Cemil Çağlar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her yıl yetim ve öksüz çocuklara bayramlık hediye ettiklerini söyledi.

İHH'nın Türkiye'nin 81 ilinde çocukları bayram öncesi sevindirdiğini belirten Çağlar, "Çalışmalarımız merkez ile 11 ilçede devam ediyor. Bağışçılarımıza da sesleniyoruz. Bir çocuğumuza bayramı hediye etmek için 90 lira yardımda bulunabilirler. Bu, çocuklarımızın gülüşlerine katkıda bulunabilir. Çocuklarımızın kalbinde yer edinebilir, dualarına talip olabilirler. Vakfımızı destekleyen bütün bağışçılarımıza, aynı zamanda Ankara İHH'ya da katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.