Muzaffer Kırmacı

Muzaffer Kırmacı

YIKILAN PEHLİVAN GÜREŞE DOYMAZMIŞ.

YIKILAN PEHLİVAN GÜREŞE DOYMAZMIŞ.

Bozuk saatlerin bile günde 2 defa doğruyu gösterdiği gibi, Muharrem İnce de genel başkanlık yarışına girdiği Kılıçdaroğlu için öyle şeyler söylemişti ki onu sevenler de sevmeyenle de “Bak işte bu çok doğru” demişti. Muharrem İnce mealen dedi  ki:

            “Adam yüzde 52 oy almış, neden yüzde 55 alamadım diyor. Sen girmişsin seçime her seçimde seni yenmiş de yenmiş, yenmiş de yenmiş. Kafa bu. Bu kafa ile 250 sene de geçse sen iktidara gelemezsin.”

            Ankara’daki son alçakça katliamdan sonra öncelikli konuları bir tarafa bıraktılar, Kılıçdaroğlu ile Bahçeli İçişler Bakanı ile Adalet Bakanının istifasını istiyorlar. Güvenlik zafiyetinden bahsediyorlar.

            Beyler aklınız başınızda mı sizin. Bu bakanlar bir partiyi temsil eden bakanlar değil. Sizlerin girmekten kaçtığınız seçim hükümetinin bakanları. Seçimden sonra bu bakanların görevleri sona erecek. HDP’nin kanla yazdığı kaosu, sizler de fitneyle mi yazmak istiyorsunuz? Görev al, almaz. Alanı partiden atar. Siz bu milletin başına bela mısınız? Kin ve nefretinize biraz dur deyin Allah aşkına.

            Ey Kılıçdaroğlu. Genel Başkan olduğundan beri senin hiç seçim başarın oldu mu? İnce’nin dediği gibi her seçimde yenildin. Madem İçişleri Bakanı ile Adalet Bakanı başarısız olduğu için istifa etmeli,  sen ne duruyorsun o halde? Sen de istifa etsene.

            Ey Devlet Bahçeli. Üçlü koalisyondan sonraki seçimde barajın altında kaldığında delikanlı gibi çıktın “Ben başarısız oldum. Onun için Genel Başkanlıktan ayrılıyorum” demedin mi? Sonra ne oldu da “Taban beni göndermiyor” diyerek çark ettin. Tansu Çiller de o zaman başarısız olmuştu. O bile Bahçeli’den delikanlı çıktı ve görevinden ayrıldı.

            Demirtaş’ın meşruiyeti tartışılır olduğu için onu adam yerine koymak istemiyorum.

            Ey bu ülkenin siyasetçileri, bürokratları, ağaları beyleri, paşaları. Bu ülke dünyanın  cenneti. Bunu bilen dış güçler ülkeyi karıştırmak istiyor. Bunu millet olarak bizler görüyoruz. Sizlerin gözlerini kimler ne adına kapatıyor. Yaşım 60’ı geçti. Kendimi bildiğimden beri bu ülkede huzuru yakalayamadık. Sağcı dedik, solcu dedik. Komünist dedik, faşist dedik. İrtica dedik, mürteci dedik. Dedik de dedik. Her zaman huzuru kaçıracak bir bahane bulduk. Bizler işte geldik, işte gidiyoruz. Bari bizlerden sonraki nesiller için iyi bir şeyler yapın. Bizim görmediğimiz mutluluğu çocuklarımız, torunlarımız görsün.  Tarih önünde, Allah katında sorumlusunuz.

            Gayemiz vatansa, gerisi teferruat olmalı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Muzaffer Kırmacı Arşivi
SON YAZILAR