Yıldırım, Kılıçdaroğlu'na Yenikapı Davetini Yeniledi

Yıldırım, Kılıçdaroğlu'na Yenikapı Davetini Yeniledi
Başbakan Yıldırım, telefonla aradığı CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu Yenikapı'da yapılacak "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne davet etti

 Başbakan Binali Yıldırım, telefonla aradığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Yenikapı'da yapılacak "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne davet etti. Yıldırım, Kılıçdaroğlu'na, Kanun Hükmünde Kararnameler ile ilgili gönderdiği mektubu da değerlendireceklerini söyledi.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu telefonla aradı. Kılıçdaroğlu'nu, Pazar günü İstanbul Yenikapı'da gerçekleştirilecek "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne davet eden Yıldırım, "Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi sizi de aramızda görmek ve davetimizi yenilemek istiyoruz." dedi.

Ayrıca Başbakan Yıldırım, Kılıçdaroğlu'nun kendisine hitaben yazdığı ve Kanun Hükmünde Kararnamelere değindiği mektubu aldığını belirterek, "Mektubunuzu ve önerilerinizi gerekli titizlikle inceleyecek ve değerlendireceğiz." ifadesini kullandı.

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.