Yıldırım, Mecliste Restorasyon Çalışmaları Süren Alanları İnceledi

Yıldırım, Mecliste Restorasyon Çalışmaları Süren Alanları İnceledi
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Yıldırım, FETÖ'nün darbe girişiminde bombalanan Meclisin hasar gören bölümlerini gezdi.

ANKARA

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında bombalanan Meclis binasında yenileme çalışmaları süren alanları inceledi.

Başbakan Yıldırım, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmeleri için geldiği TBMM'de, 1. tur görüşmeleri tamamlanan üçüncü, dördüncü ve beşinci maddeler için oy kullanmasının ardından, Meclis binasında incelemelerde bulundu.

Yıldırım, FETÖ'nün darbe girişiminde bombalanan Meclis binasının hasar gören bölümlerini gezdi. Başbakan Yıldırım, makam odası yakınında bulunan ve bomba isabet eden bölümü inceledi.

TBMM'nin müze olarak kullanılacak kısımlarında devam eden restorasyon çalışmalarına ilişkin, TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı ile AK Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan'dan bilgi alan Başbakan Yıldırım'a, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da eşlik etti.

Muhabir: Sinan Uslu

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.