Yıldırım'ın Milletvekilleriyle İstişare Toplantıları Tamamlandı

Yıldırım'ın Milletvekilleriyle İstişare Toplantıları Tamamlandı
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Yıldırım'ın, AK Parti milletvekilleriyle gruplar halinde gerçekleştirdiği görüşmeler tamamlandı

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın, AK Parti milletvekilleriyle gruplar halinde gerçekleştirdiği görüşmeler tamamlandı.

Başbakan Yıldırım, 78 ilden 317 milletvekili ile gruplar halinde görüştü. Yıldırım'ın, 7 Ekim'de başlayan istişare toplantıları 10 gün sürdü.

İlk toplantıda Ankara milletvekilleriyle bir araya gelen Binali Yıldırım, değerlendirme ve istişare toplantılarının sonuncusunu İzmir milletvekilleriyle gerçekleştirdi.

AK Parti'nin Afyonkarahisar'da 21-23 Ekim'de yapılacak "25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı" öncesi gerçekleştirilen görüşmelerde, ekonomiye yönelik gelişmeler başta olmak üzere, FETÖ, PKK, DEAŞ ve diğer terör örgütlerinin Türkiye'nin güvenliğine yönelik eylemleri, yeni yasama döneminde yürütülecek çalışmaların ele alındığı öğrenildi.

Afyonkarahisar kampı öncesi gerçekleştirilen görüşmelerde, milletvekillerinin de bölgelerindeki sorunları Başbakan Yıldırım'a aktardığı kaydedildi.

Çoğunluğu AK Parti Genel Merkezi'nde yapılan görüşmelerde, parti gündemindeki konu başlıklarının da ele alındığı ifade edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.