Yıldız Kız Milli Basketbol Takımı İlk Sınavına Çıkıyor

Yıldız Kız Milli Basketbol Takımı İlk Sınavına Çıkıyor
Macaristan'ın evsahipliğinde yarın başlayacak Yıldız Kızlar Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek Türk Milli Takımı, turnuvanın ilk maçında Rusya ile karşılaşacak

Macaristan'ın evsahipliğinde yarın başlayacak Yıldız Kızlar Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda mücadele edecek Türk Milli Takımı, turnuvanın ilk maçında Rusya ile karşılaşacak.

Türkiye ile Rusya, Macaristan’ın Debrecen kentinde düzenlenen turnuvanın açılış maçında yarın TSİ 14.45'te karşı karşıya gelecek. 

1976’dan bu yana düzenlenen ve 2003 yılında Nevşehir’in de evsahipliği yaptığı turnuvada, dörderli 4 grupta 16 takım mücadele edecek. A ve B Grupları'nda ilk üç sırayı alan altı takım ikinci turda E Grubu’nu, C ve D Grupları'nda ilk üç sırayı alan altı takım ise ikinci turda F Grubu’nu oluşturacak. E ve F Grupları'nda ilk dört sırayı alan sekiz takım çeyrek finale yükselecek.

Ay-yıldızlılar, Avrupa Şampiyonası’nda Portekiz, Yunanistan ve Rusya ile birlikte A Grubu’nda yer alıyor. Türkiye'nin gruptaki maç programı (TSİ) şöyle:

Yarın:

14.45 Türkiye-Rusya

1 Ağustos Cuma:

21.30 Yunanistan-Türkiye

2 Ağustos Cumartesi:

17.00 Türkiye-Portekiz

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.