Yılın en çok kazanan ünlüsü Taylor Swift

Yılın en çok kazanan ünlüsü Taylor Swift
Forbes dergisi, son albümü "1989" ile 170 milyon dolar gelir sağlayan ünlü şarkıcısı Taylor Swift'in yılın en çok kazanan ünlüsü olduğunu açıkladı

Forbes dergisi, son albümü "1989" ile 170 milyon dolar gelir sağlayan ünlü şarkıcısı Taylor Swift'in yılın en çok kazanan ünlüsü olduğunu açıkladı.

"Yılın En Çok Kazanan Ünlüleri" listesini yayımlayan dergiye göre, 26 yaşındaki Swift'in geçen yıl çıktığı 1989 Dünya Turnesi ve albüm satışından yaklaşık 170 milyon dolar gelir elde ettiği sanılıyor.

Derginin ajanslar, menajerler ve yapımcılarla görüşerek hazırladığı listenin ikinci sırasında İngiliz müzik grubu One Direction geliyor. Louis Tomlinson, Harry Styles, Liam Payne ve Niall Horan oluşan grubun geliri 110 milyon dolar. Grubun geçen yıl çıkardığı "Made in the A.M." adlı albümü, dünya çapında 2,5 milyon satmıştı.

Gerilim romanları ile dünya çapında ün kazanan ve ABD'de bir günde satılan her 17 ciltli kitaptan birinin yazarı kabul edilen James Patterson ise 95 milyon dolarla üçüncü sırada yer aldı.

Forbes'un en çok kazanan 10 ünlü listesinde şovmen Dr. Phil McGraw, futbol oyuncuları Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi, şarkıcı Adele, komedyen Kevin Hart ve radyo sunucusu Howard Stern bulunuyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.