Yılmaz: "Belediyeyi şan şöhret için kullanmaya çalışanlar bu seçimde kaybedecek"

Yılmaz: "Belediyeyi şan şöhret için kullanmaya çalışanlar bu seçimde kaybedecek"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yerel seçimlere ilişkin "Geçen dönem malum bazı belediyeler muhalefet tarafından alındı. Bu süreçte vatandaşımız bunların karnesini, notlarını gayet güzel seçimde verecek inşallah.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yerel seçimlere ilişkin "Geçen dönem malum bazı belediyeler muhalefet tarafından alındı. Bu süreçte vatandaşımız bunların karnesini, notlarını gayet güzel seçimde verecek inşallah. Ben şuna inanıyorum. Belediyeyi şan şöhret için kullanmaya çalışanlar, başka amaçlar için belediyeyi araç olarak kullananlar bu seçimde kaybedecek Allah'ın izniyle" dedi.

Yılmaz, partisinin Afyonkarahisar İl Başkanlığında gerçekleştirdiği basın toplantısından teşkilat üyelerine seslendi. Konuşmasında yerel seçimlere değinen ve partisine tam destek isteyen Yılmaz, "Genelde olduğu gibi yerelde de inşallah vatandaşımıza güven veren parti AK Parti olacak. Güven veren ittifak "Cumhur İttifakı" olacak ve güven veren lider Recep Tayyip Erdoğan ile onun yol arkadaşları olacak inşallah. Bu seçimlerde vatandaşımız bakacak, geçen dönem malum bazı belediyeler muhalefet tarafından alındı. Bu süreçte vatandaşımız bunların karnesini, notlarını gayet güzel seçimde verecek inşallah. Ben şuna inanıyorum. Belediyeyi şan şöhret için kullanmaya çalışanlar, başka amaçlar için belediyeyi araç olarak kullananlar bu seçimde kaybedecek Allah'ın izniyle. Ama gerçek, samimi belediyecilik yapmak isteyenler, belediyeyi başka amaçlar için bir araç olarak görmeyen, hizmet için bir araç olarak görenler bu seçimde vatandaşımızın teveccühünü kazanacak inşallah" dedi.

"Sosyal medyada organize azınlıkların oluşturduğu algılara teslim olmamalıyız"

Yerel seçimlerde AK Parti'nin teşkilatlardan iki önemli hususu yerine getirmesini beklediklerini ifade eden Yılmaz, özellikle yüz yüze iletişimin önemli olduğuna dikkat çekti. Yılmaz, açıklamasına şöyle devam etti:

"Afyonkarahisar bizim kalemiz, hakikaten çok güçlü destek aldığımız bir ilimiz. Ama çok sayıda belediyemiz var. İnşallah yeni rekorlarla, yeni güçlü sonuçlarla hep birlikte yerel seçimleri göreceğiz. Teşkilatlarımızdan beri bu süreçte iki tane talebim var. Teşkilatlar AK Parti'nin omurgası. Teşkilat yoksa milletvekili de yok, belediye de yok, başka şey de yok. Dolayısıyla partimiz, teşkilatımız çok kıymetli. Teşkilatlarımızdan 2 şey bekliyoruz. Bir vatandaşımızı çok iyi dinlemelerini bekliyoruz. Teşkilat kılcal damarlar gibi adeta vatandaşımızın. Büyükşehirde, mahallede, köyde, sokakta ne düşündüğünü, ne beklediğini bizden neyi talep ettiğini çok iyi ve gerçekçi bir şekilde tespit etmeli. Sosyal medyayla demiyorum. Sosyal medyada organize azınlıkların oluşturduğu algılara teslim olmamalıyız. Onlara teslim olsak bu seçim sonuçlarını zaten böyle görmezdik. Gerçek insanlarla, gerçek iletişim kurmak. Yüz yüze iletişim kurmamız lazım. Bu açıdan teşkilatlarımıza büyük görev düşüyor. İkinci beklediğimiz de şu, AK Parti'yi liderimizi, zihniyetimizi, hizmetlerimizi ve yerelde yaptıklarımızı vatandaşımıza çok iyi anlatmamız lazım. Nelerle uğraştığımızı, hangi badirelerden ülkeyi geçirerek bu noktaya getirdiğimizi önce kendimiz tabii iyi. Dersimizi çalışacağız. Sonra gidip halkımıza anlatacağız."

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.