Yılmaz Özdil, Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu

Yılmaz Özdil, Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu
Kılıçdaroğlu-İmamoğlu savaşının ayyuka çıkarken saf alma savaşı başladı. Koyu AK Parti karşıtı Yılmaz Özdil, Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu.

AK Parti karşıtlığı ve CHP'ye yakınlığıyla bilinen Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Nokta TV isimli YouTube kanalına konuk olarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"TUNCELİ'DEN ADAY OLSANA KARDEŞİM"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sert eleştiriler yapan Özdil, vekillerin aday gösterildiği illere dikkat çekerek, "Diyarbakırlı adamı getiriyorsun Nişantaşı'ndan aday yapıyorsun garanti. Kendin Tuncelilisin İzmir'den aday oluyorsun. Tunceli'den aday olsana kardeşim." ifadelerini kullandı.

"KENDİ GARANTİ GÖRDÜKLERİ ADAMLARI ORALARA KOYUYORLAR"

Bu tip konuşmaları yaptığı zaman kendisine CHP tarafından tepki gösterildiğini de aktaran Özdil, "Ben bunu söylüyorum bana kızıyorlar. Ben İzmir çocuğuyum. İzmir'de öyle milletvekilleri var, taksi kullanmadan Basın Sitesi'nden Bozyaka'ya gidemez. Ama İzmir milletvekili. Nasıl olacak? Kendi garanti gördükleri adamları oralara koyuyorlar." dedi.

"MUSTAFA KEMAL GELSE İHRAÇ EDECEKLER BÖYLE PARTİ OLUR MU?"

Atatürkçülerin partiden atıldığını savunan Özdil, "Bu nasıl Atatürk partisi. Mustafa Kemal gelse partiden ihraç edecekler. Böyle parti olur mu ya?" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.