Yılmaz Özdil'den seçimler yaklaşırken "CHP-kiralık gazeteci" çıkışı

Yılmaz Özdil'den seçimler yaklaşırken "CHP-kiralık gazeteci" çıkışı
Yılmaz Özdil'in "Yerel seçimde yeniden aday olmak isteyen bazı CHP’li belediye başkanları, kiralık gazetecilere para ödemeye başladı, sıra aday adaylarının gazeteci kiralamasına geldi" sözleri "CHP-fondaş medya" ilişkilerini yeniden gündeme taşıdı.

Yılmaz Özdil'in, "Yerel seçimde yeniden aday olmak isteyen bazı CHP'li belediye başkanları, kiralık gazetecilere para ödemeye başladı" paylaşımı yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine karşı başkanlık yarışına giren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yakın yayınlar yaptığı gerekçesiyle Halk TV ile olan sözleşmesini feshetmesiyle gün yüzüne çıkan CHP'nin fondaş medyaya para desteği epeyce konuşulurken CHP'ye yakınlığı ile bilinen eski Sözcü Yılmaz Özdil'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım "CHP-fondaş medya" ilişkilerini yeniden gündeme taşıdı.

f3zvcxpw4aa6qxy.jpeg

Özdil, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Yerel seçimde yeniden aday olmak isteyen bazı CHP'li belediye başkanları, kiralık gazetecilere para ödemeye başladı, sıra aday adaylarının gazeteci kiralamasına geldi" ifadelerini kullanarak yeni bir tartışmanın fitilini de ateşledi.

KILIÇDAROĞLU "BEN BİLİYORUM" DEMİŞTİ

14-28 Mayıs seçimlerinde alınan ağır yenilginin ardından "değişim" tartışmalarının başladığı CHP'de Halk TV ve Odatv ile köprüleri atan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, partisini eleştiren gazeteciler hakkında, "Ben kimin nereden ne kadar maaş aldığını iyi biliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

CHP 'ya yakınlığı ile bilinen gazeteciler bunun üzerine Kılıçdaroğlu'na "Bu isimleri açıklayın" çağrısında bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.