Seda Erciş

Seda Erciş

Yine gelmek için…

Yine gelmek için…

Rüya gibi bir Avrupa başlangıcını perşembe gecesi noktaladık. Tarihinde ilk kez Konyaspor’u böyle büyük bir organizasyonda görebilmek büyük bir gurur ve mutluluktu. Sezon başında gidilen yolda hedef ilk olarak maliyetsiz bir tecrübe kazanmaktı. Öyle de oldu. Temsilcimizin önemli bir tecrübe kazandığını söyleyebiliriz.

Grubun oldukça zor olduğunu hatırlatmak lazım. Konyaspor daha iyisini yapabilir miydi. Bence de kesinlikle yapardı. Ancak gruptan çıkmak zor. Bu gerçekle kendimizi kandırmayalım. Bizim kadro derinliğimiz şuan için Avrupa’yı kaldırmadı. Zaten ligdeki düşüş de bunu gösteriyor.

Avrupa defterini Gent mağlubiyetiyle kapattık. Önümüzde lig ve kupa maçları var. Ancak her zaman söylediğimiz gibi Konyaspor’u asıl ikinci yarı izleyin. Bu gelişim devam ettiği sürece çok daha iyi şeyler olacaktır. Konyaspor’un önü bundan sonra daha da açık. Tamamen Avrupa’nın yorgunluğunu atmasıyla ve kendini lige vermesiyle çok farklı sonuçlar çıkabilir. Ligde zorlu rakipler var ve zirve için ne olur bilinmez. Ancak Konyaspor’un bu sezon ilk 5’te yer alabilmesi çok önemli.

Konyaspor, her sene üzerine koymaya devam eder ve devamlılığı yakalarsa Avrupa’ya uzak görünmüyor. Bir kere başardı gerisi de gelmeli.

Bu sezon Avrupa’da başarı olarak beklenenin altında kaldı Konyaspor ancak mücadeleden dolayı tüm ekibi, futbolcuları tebrik etmek lazım. Konyaspor ve Aykut Kocaman’a güvenmeye devam edin.

Çünkü asıl yarış şimdi başlıyor… 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Seda Erciş Arşivi
SON YAZILAR