Uğur Özteke

Uğur Özteke

Yine Passolig sıkıntısı ve stadyum bölgesinde sinek alarmı…

Yine Passolig sıkıntısı ve stadyum bölgesinde sinek alarmı…

Bayram öncesi son tatil gününde yine sizlerle birlikteyiz. Bu Pazar tatili diğer pazarlardan farklı biraz daha hareketli ve telaşeli geçecek. Çünkü vatandaşta evlerden alışverişe artık yavaş bayram havasına girilmeye başlandı. Bunlar güzel telaşeler. Allah herkese böyle güzel günleri sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

Bugünkü yazımıza başlamadan önce dün dualarla toprağa verdiğimiz gönüllerde taht kuran, mütevazi insan, güzel insan, olgun ve örnek din adamı aynı zaman da kendisini günümüze göre yorumlamayı bilen Ali Okutan Hoca’ya “Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun hocam” diyerek başlamak istiyoruz.  

ESKİ STADYUM BÖLGESİNDE SİNEK ALARMI VARMIŞ

Sevdiğimiz bir okurumuz havaların iyiden iyiye ısındığı şu günlerde üstüne üstelik de mübarek gecelerdeki sinek saldırılarından mağduriyetlerini şöyle dile getiriyordu;

“Uğur abicim Selamün Aleyküm.

Abim sana bir derdimizi söylemek ve bunu seninle dolayısıyla kamuoyu ile paylaşmak zorundayız. Evimiz eski stadyumun orda bu yıl akşamları sivrisinek ve güddüşen mi ne ise onun yüzünden cam açıp oturamıyoruz. Bırak balkona çıkmayı camları açamıyoruz. Artık yeter diyoruz. Canımızı tak etti. Vallahi ölüyoruz abi. Bu konuda belediye yöneticilerinden acil yardım talep ediyoruz.”…

***

OSNAN ÖZTÜRK VE ARKADAŞLARINDAN MAÇLARI PROTESTO

Cuma günü ikindi saatlerinde bu şehrin ticaretinde siyasetinde ve çeşitli Sivil toplum Kuruluşlarında mütevazi olarak yer alan Osman Öztürk abimiz aradı. Osman abi hep bildiğimiz o mütevazi yapısına ters hiç de alışık olmadığımız bir sinir ve öfke içerisinde ARENA’dan ayrıldığını söylüyor ve “Uğur Abi Allah aşkına şu passoligi mi yoksa bizim Konyaspor’lu yöneticileri mi yazacaksın neyi kimi yazacaksan Allah rızası için yaz. Biz geçen yıl da maçları yan yana izleyen 20 arkadaşız. Şİmdi stadyumun oradan çıktık. Yapılan açıklamalar, duyurular hepsi laf.

Bizlerin yerlerinin satıldığını söyleyip başka yerleri dağınık olarak bize gösteriyorlar. Böyle bir şey olamaz. Biz bugüne kadar tek sevdamız olan Konyasporumuz için maddi manevi adeta ömrümüzü verdik. Ama bugün oruç ağza bize bunu yaptılar ya. 20 arkadaş karar verdik. Biz bu yıl Konyaspor maçlarını izlemek için Arena’ya gitmeyeceğiz ve kombine almayacağız. Yazıklar olsun” diyordu.

Hayret bir şey, gerçekten de daha bilet satışlarının başında yeni bir sezonun arifesinde üstelik de yepyeni bir Konyaspor ruhunun arifesinde bu kombine bilet sıkıntısı inanın sporseverleri de bizleri de sıkmaya başladı. İlgililer bir an önce bu şikayetlere dur diyebilmeliler ya da Konyasporlu yöneticilerimizin yapabilecekleri bir şeyler varsa müdahale etmeliler.

***

Güzel bir yaz pazar günün de biraz sıkıcı bir yazı oldu ama bizler vatandaşın sesi ve gözü olma adına bu sevimsizliği kabul etmek durumda kaldık.

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Bir kadın erkeğin gölgesinde yaşayamayacak kadar akıllı ama o gölgede dinlenmeyi bilecek kadar da duygulu olmalı.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Nalçacı ve Kule kavşağında bir otomobil öne geçmemek için magandalık yapmadığımız zaman ADAM oluruz.            

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR