YİNE YENİDEN

YİNE YENİDEN
Atiker Konyaspor, bir aylık yurtdışı kampının ardından kendi tesislerinde yeniden çalışmalara başladı. Günde çift idman ile yeni sezon hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlılarda yeni transfer Hora, takımla birlikte kaynaşmaya başladı.

Atiker Konyaspor, Hollanda kampı sonrası ilk antrenmanını gerçekleştirdi. 11 günlük ikinci etap yurtdışı kampını 2 Ağustos’ta tamamlayarak izne ayrılan yeşil-beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıklarına yeniden başladı. Teknik direktör Aykut Kocaman ve yardımcıları yönetiminde Kayacık Tesisleri’nde bir araya gelen futbolcular, yapılan kısa toplantının ardından ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Temsilcimiz, perşembe günü Ankara’da yapılacak TSYD turnuvasına kadar çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürecek.

SALONDA BAŞLADILAR
Yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde devam eden yeşil-beyazlı ekip, dün güne iki grup halinde salonda yapılan antrenmanla başladı. Konyasporlu futbolcular bisikletle yapılan ısınmanın ardından denge-ağırlık çalışması gerçekleştirdi. Kaleciler Kaya, Serkan ve Ataberk ise sahada antrenör Murat Öztürk gözetiminde çalıştı.

SONRA SAHAYA ÇIKTILAR

Atiker Konyaspor, sabah salonda yapılan çalışmanın ardından akşam saatlerinde sahaya çıktı. Hollanda kampının hemen sonrasında kendi tesislerinde hızlı bir giriş yapan yeşil-beyazlı ekip, yoğun antrenman temposunu Konya’da sürdürüyor. Teknik patron Aykut Kocaman ve yardımcıları yönetiminde dün yapılan antrenmana tedavisi devam eden Abdülaziz Demircan ve Barry Douglas katılmadı. Antrenmanda yeşil-beyazlı oyuncular saha etrafına kurulan istasyonlarda dayanıklılık ve çabukluk çalışması yaptı. Pas çalışması ile devam eden antrenman çift kale maç ile sona erdi.

HORA İDMANLARA BAŞLADI

Atiker Konyaspor’un Romanya’dan transfer ettiği Ioran Hora, takımla beraber ilk antrenmanına çıktı. Antrenman öncesi yeni takım arkadaşları ve hocası ile tanışan Rumen golcü, daha sonra yeşil-beyazlı ekiple ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Hora’nın ilk antrenmanında olmasına karşın takım arkadaşlarıyla hemen kaynaştığı görüldü. (Spor Servisi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.