YÖK Başkanı Saraç rektörlerle "terör"ü görüştü

YÖK Başkanı Saraç rektörlerle "terör"ü görüştü
YÖK Başkanı Saraç, "terör olaylarının üniversitelere yansımaları" gündemiyle bölgedeki bazı üniversitelerin rektörleriyle bir araya geldi

ANKARA (AA) - Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, "terör olaylarının üniversitelere yansımaları" gündemiyle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki bazı üniversitelerin rektörleriyle görüştü.

YÖK'ten yapılan açıklamada, Saraç'ın, görüşmeye ilişkin sosyal medyadaki şu paylaşımına yer verildi:

"Son dönemlerde yaşanan terör hadiselerinin yükseköğretim kurumlarımıza yansımalarını görüşmek maksadıyla Hakkari, Mardin Artuklu, Siirt, Şırnak üniversitelerimizin rektörleri ve Batman üniversitemizin rektör yardımcısı ile YÖK’te bir toplantı gerçekleştirdik.

Toplantıda, bölgedeki üniversitelerde eğitim-öğretimlerini sürdüren öğrencilerimizin ve bu üniversitelerde görev yapan idari ve akademik personelin durumlarını, yaşadıkları sorunları bütün yönleriyle ele aldık. Bölgedeki üniversitelerimizin terör olaylarından etkilenmemesi için alınması gereken kararları ve atılması gereken tüm adımları rektörlerimizle istişare ettik."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.