’Yol vermeyen’ TIR’a ateş açtılar

’Yol vermeyen’ TIR’a ateş açtılar
Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’u koruyan polislerin kullandığı makam aracındaki polisler, TEM Otoyolu’nda kendilerini sıkıştıran TIR’a ateş açtı.

Seyir halinde olan TIR'a iki mermi isabet ederken, silahı ateşlediği belirlenen polis memuru gözaltına alındı.
Olay TEM Otoyolu Kocaeli geçişi Tepetarla mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgi ve iddialara göre, Sakarya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler ile 26 B 6603 çekici plakalı Mustafa Köksel yönetimindeki TIR arasında seyir halindeyken yol verme meselesinden dolayı anlaşmazlık yaşandı. TIR’ın içerisinde bulundukları aracın üzerine doğru geldiğini gören polislerden biri, 26 B 6603 çekici plakalı TIR’ın sol ön lastiğine ve sürücü kabini altında yer alan karter bölümüne 2 el ateş etti.

ATEŞ EDEN POLİS GÖZALTINDA
İsabet alan TIR’ın lastiğinin inmesi üzerine aracı emniyet şeridine çeken TIR sürücüsü Mustafa Köksal ile polis memurları arasında TEM Otoyolu üzerinde sözlü tartışma başladı. Bu sırada telsizden haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polisler, tartışan tarafları ayırarak TIR’a ateş açan polis memurunu silahı ile birlikte gözaltına aldı. Daha sonra olayın yaşandığı TEM Otoyolu’na Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri çağrıldı. Olay Yeri İnceleme ekibinin TIR üzerinde yaptığı çalışmanın tamamlanmasının ardından TIR sürücüsü Mustafa Köksal da ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.