Yola çıkacaklar dikkat! KGM yol bültenini yayımlandı

Yola çıkacaklar dikkat! KGM yol bültenini yayımlandı
Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor

Karayollarında yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürüyor

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Türkiye genelinde 10 farklı noktada karayollarında yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürüyor. Çalışmaların yapıldığı kesimlerde sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uyması gerekiyor.

TEM Otoyolu'nda şerit kapatma yapılacak

TEM Otoyolu'nun Çerkezköy-Kınalı kavşaklarında İstanbul istikametinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle her gün 19.00-06.00 saatlerinde şerit kapatma yapılacak.

TAG Otoyolu'nda ulaşıma kontrollü izin veriliyor

TAG Otoyolu'nun Toprakkale-Osmaniye kavşakları kesimi 1-4. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları sebebiyle şerit aktarımı yapılarak ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Çanakkale-İzmir yolunda ulaşım servis yolundan sağlanıyor

Çanakkale-İzmir yolunun 47-49. kilometrelerinde Menemen Belediye Başkanlığı tarafından farklı seviyeli kavşak yapım çalışması dolayısıyla ulaşım servis yolundan gerçekleştiriliyor.

Sakarya-Hendek yolunda şerit kapatma yapılacak

Sakarya-Hendek yolunun 4-5. kilometrelerinde Kozluk Kavşağı'nda yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 10.00-14.00 saatlerinde Sakarya-Hendek istikameti tek şerit trafiğe kapatılacak olup, ulaşım servis yolundan tek şerit olarak sürdürülecek.

Karakeçili-Kulu yolunda ulaşım iki yönlü sağlanıyor

Karakeçili-Kulu yolunun 37-42. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları sebebiyle Karakeçili-Kulu istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Kulu-Karakeçili istikametinden iki yönlü (gidiş-geliş) devam ediyor.

Pınarbaşı-Gürün yolunda ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden sağlanıyor

Pınarbaşı-Gürün yolunun 12-18 ile 25-30. kilometrelerinde yol yapım çalışması dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Serik-Manavgat yolunda dikkatli olunmalı

Serik-Manavgat yolunun muhtelif kesimlerinde üstyapı bakım onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Domaniç-Tavşanlı yolunda ulaşım servis yolundan sağlanıyor

Domaniç-Tavşanlı yolunun 26. kilometresinde Ayvazlar (Kınık) Köprüsü'nde bakım onarım çalışmaları sebebiyle yol trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan yapılıyor.

Diyarbakır-Silvan yolunda ulaşım sol şeritten sağlanıyor

Diyarbakır-Silvan yolunun 63-65. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım sol şeritten gidiş geliş olarak sürdürülüyor.

Tirebolu-Görele yolunda ulaşıma kontrollü izin veriliyor

Tirebolu-Görele yolunun 1. kilometresinde (Karademir Köyü mevkisi) yaya üst geçidi montaj çalışması nedeniyle her iki yönde ulaşıma tek şeritten kontrollü izin veriliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.