Yola Çıkacaklar Dikkat O Yol Kapandı

Yola Çıkacaklar Dikkat O Yol Kapandı
Akşam saatlerinde başlayan kar yağışının etkisi altına girdi. Yüksek mevkilere çıktıkca yağış kendini kar fırtınası...

Seydişehir, Akşam saatlerinde başlayan kar yağışının etkisi altına girdi. Yüksek mevkilere çıktıkca yağış kendini kar fırtınası ve yoğun tipi şeklinde gösteriyor.

Yoğun Fırtına nedeniyle Seydişehir Antalya görüş mesafesi tamamen kapandığı  için karayolları şubesinin önünde nöbet tutan trafik şube ekipleri geçişlere izin vermiyor.

An itibariyle Güvenlik gerekcesi ile yolcu otobüsleride dahil olmak üzere hiçbir aracın Seydişehir'den çıkışına izin verilmiyor

Alacabel Mevkinde kar fırtınasının etkisi yoğun bir şekilde devam ederken, tipi nedeniyle görüş mesafesi 0 metre olarak bildirildi.  Öte yandan yolda olan yolcuların tesislerde gecelemesi bekleniyor.

Öte yandan Konya- Seydişehir Kara yolunu kullanacak sürücülerin özellikle inlice mevkinde aşırı buzlanmadan dolayı dikkat etmesi gerekiyor. yağmur yağışından sonra havanın sertleşmesi ile zeminin dona çekip üzerine kar yağması olası kazalara davetiye çıkartıyor. Bu yolu kullanacak vatandaşlarımızında tedbirli olması gerekiyor.

(Süleyman Sayan)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.