Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 1'i ağır 2 yaralı

Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 1'i ağır 2 yaralı
Konya'da yolcu otobüsünün ters istikametten gelen otomobille çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 09.00 sıralarında, Antalya Çevre Yolu Caddesi ile Dutlukır Cadde Kavşağında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Konya'dan İzmir istikametine seyir halinde olan Kamil T. idaresindeki 42 AOD 37 plakalı şehirler arası yolcu otobüsü, ters yönden giden Muhamer Ö. idaresindeki 42 EAV 65 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonucu hurdaya dönen otomobilde bulunan Muhammed Ö. ile Mine Ö. yaralandı. Otobüs sürücüsü Kamil T.'nin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Mine Ö.'nün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazanı ardından otobüste bulunan yolcular başka bir otobüse alınarak, yollarına devam etti. 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAZA FOTO GALERİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.