Yolspor basketbol takımı şampiyon oldu

Yolspor basketbol takımı şampiyon oldu
SİVAS (AA) - Yolspor basketbol takımı Gümüşhane’de yapılan Küçük Erkekler Basketbol Kuzey Doğu Grup Müsabakalarında şampiyon oldu. Kulüpten yapılan...

SİVAS (AA) - Yolspor basketbol takımı Gümüşhane’de yapılan Küçük Erkekler Basketbol Kuzey Doğu Grup Müsabakalarında şampiyon oldu.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Basketbol Federasyonunun alt yapı faaliyet programında yer alan 6 kulübün ve yaklaşık 100 sporcun katılımıyla gerçekleşen Küçük Erkekler Basketbol Kuzey Doğu Grup Müsabakalarında, Sivas Yolspor basketbol takımı mücadele ettiği tüm takımları mağlup ederek şampiyonluğu elde etti.

Trabzon Basketbol, Ordu Merkezspor, Erzurum DSİ, Rize Belediyespor, Bayburt Gençlik ve Spor Kulübünün katıldığı ve 5 gün süren müsabakalarda birinci olan Sivas Yolspor, Kayseri’de düzenlenecek olan Anadolu Şampiyonasına katılacak.

Karayolları 16. Bölge Müdürü Aydoğan Aslan makamında kabul ettiği sporcuları tebrik ederek, “Her çocuğun ileride önemli birey olabileceğini göz önünde bulundurarak, yarının büyükleri olan çocuklarımızın eğitim ve öğretimi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz." ifadelerini kullandı.

Yolspor Kulüp Başkanı Hakan Akar ise basketbol takımını kutlayarak, "Çocukların gelişmesinde sporun büyük rol oynadığını düşünüyoruz. Basketbol takımında mücadele eden her sporcumuzu üstün başarıları ve şampiyonluklarından dolayı tebrik ederim." açıklamasında bulundu.

Yolspor basketbol takımı turnuvada elde ettiği şampiyonluk plaketini Karayolları 16. Bölge Müdürü Aydoğan Aslan'a takdim etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.