YORULACAKLAR

YORULACAKLAR
Süper Lig’in yanı sıra UEFA Avrupa Ligi’nde de mücadele eden Atiker Konyaspor’u, Ziraat Türkiye Kupası’nın da başlamasıyla yoğun bir fikstür bekliyor. Temsilcimiz 3 ayrı kulvarda 1 ayda 9 maça çıkacak.

Milli maç arasından sonra Atiker Konyaspor’u yoğun bir fikstür bekliyor. UEFA Avrupa Ligi’nde de mücadele eden yeşil-beyazlılar, bunun sıkıntısını zaman zaman ligde yaşamış ve rakipleri karşısında sürpriz puanlar bırakmıştı. 2 hafta sonra Ziraat Türkiye Kupası da başlayınca Konyaspor 3 kulvarda yoğun fikstürde ter dökecek.

30 GÜNDE 9 MAÇ

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında 19 Kasım Cumartesi günü Gaziantepspor’a konuk olacak. Bu karşılaşmadan 5 gün sonra UEFA Avrupa Ligi’nde Shakhtar Donetsk deplasmanına çıkacak temsilcimiz, kasımın son maçında Süper Lig’de Osmanlıspor’u ağırlayacak, 3 gün sonra ise kupada Kızılcabölükspor ile karşılaşacak. 4 Aralık’ta deplasmanda Alanyaspor’a rakip olacak Konyaspor, 8 Aralık’ta Avrupa Ligi’nde grubun son karşılaşmasında Gent’i konuk edecek. 11 Aralık’ta ligde Kayserispor ile evinde karşılaşacak yeşil-beyazlılar, 3 gün sonra Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 2. maçında Trabzonspor deplasmanına çıkacak. Temsilcimizin yoğun fikstürü, 18 Aralık’ta ligde Karabükspor’u konuk ederek sonlandıracak. 30 günde 3 kulvarda 9 maçta mücadele edecek Konyaspor, ortalama 3,3 günde bir sahaya çıkacak.

ZORLUK SEVİYESİ AZALDI

Atiker Konyaspor’un fikstürü sıkışsa da, özellikle Süper Lig’de maçların kağıt üstündeki zorluk seviyesi önceki döneme göre azaldı. Ligde 10 haftada Beşiktaş, Trabzonspor, Başakşehir, Fenerbahçe ve Bursaspor gibi önemli takımlarla karşılaşan yeşil-beyazlıların 1 aylık süreçteki en güçlü rakibi Osmanlıspor olarak görünüyor. Başkent ekibi, UEFA Avrupa Ligi’nde 4 maçta topladığı 7 puanla lider olarak yoluna dolu dizgin devam etse de, aynı performansı henüz ligde gösteremedi. Osmanlıspor ligde 12 puanla 8. sırada bulunuyor. Konyaspor’un, yoğun fikstüre rağmen ligde başarılı sonuçlar alması bekleniyor. (Emre Tanrıver)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.