Yozgat Beledi̇yesi̇ 40 ki̇lometre yol asfaltlayacak

Yozgat Beledi̇yesi̇ 40 ki̇lometre yol asfaltlayacak
YOZGAT (AA) - Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, 2016 yılı asfalt sezonunu açtıklarını belirterek, yıl içerisinde kent merkezinde 40 kilometrelik yol...

YOZGAT (AA) - Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, 2016 yılı asfalt sezonunu açtıklarını belirterek, yıl içerisinde kent merkezinde 40 kilometrelik yol ağının asfaltlayacaklarını bildirdi.

Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kiralanan asfalt sökme makinesi ile eski ve tamamen bozulmuş asfaltları sökerek sağlam bir zemin oluşturduklarını söyledi.

Daha önce asfalt üzerine yapılan asfalt çalışmalarının uzun süreli olmadığını vurgulayan Arslan, ''Asfaltı tahrip olan yollarda yama yapmak mümkün olmuyor. Üzerine asfalt attığınızda da sağlam bir asfalt çalışması çıkmıyor ortaya. Asfalt sökme makinesi ile asfaltı tamamen kazıyıp sökerek yeniden ve daha sağlam asfalt atacağız. Asfalt sökme makinesi Sırasögüt’te çalışmalara başladı. Asfalt sezonu için 40 kilometre güzergah belirledik. Lise Caddesi, Kent Park, Terminal bölgesi gibi insan yoğunlunun bulunduğu güzergahlarla birlikte Eskipazar Mahallesi, Sungurlu Caddesi gibi kent merkezine uzak yol güzergahlarının asfalt çalışması yıl içinde tamamlanacak.'' diye konuştu.

Başkan Arslan, asfalt sezonunu en verimli şekilde geçireceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.