Yozgat Tarım Ve Hayvancılığı Geliştirilmesi Konusunda Toplantı Yapıldı

Yozgat Tarım Ve Hayvancılığı Geliştirilmesi Konusunda Toplantı Yapıldı
Yozgat’ta tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi amacıyla ilgi oda başkanlarının katılımıyla Sorgun’da bir toplantı yapıldı.Yozgat Veteriner Odası Başkanlığında yapılan toplantıya Yozgat Veteriner Odas...

Yozgat’ta tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi amacıyla ilgi oda başkanlarının katılımıyla Sorgun’da bir toplantı yapıldı.

Yozgat Veteriner Odası Başkanlığında yapılan toplantıya Yozgat Veteriner Odası Başkanı Faruk Anteplioğlu, Yozgat Ziraat Odası Başkanı İsmail Açıkgöz, Sorgun Ziraat Odası Başkanı Hacı Tuzlacık, Kırmızı Et Üreticileri Birlik Başkanı Nusret Yiğit, Sorgun Süt Üreticiler Birliği Başkanı Mesut Kılıç, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Başkanı Hacı Selvi, Koyun Keçi Birlik Başkanı Nevzat Yıldırım katıldı.

Toplantıda Yozgat’ın tarım ve hayvancılığı ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Yapılan toplantıda hayvancılıkla ilgili yem bitkileri ekiliş alanlarının artırılması, organize hayvancılık bölgelerinin kurulabilmesi için gerekli çalışmaların yapılması, tarımla ilgili alternatif ürün çeşitliliğinin artırılması ve ekilen ürünlerin birim alandan daha fazla verim alınabilmesi için yapılması gerekenler konuşuldu.

Yozgat Veteriner Odası Başkanı Faruk Anteplioğlu, toplantının her ay düzenli yapılacağını belirterek, “Uygun görüldüğü zaman konuşulan konularla ilgili tüm kurum ve kuruluş yetkilileri ile görüşülüp konularla ilgili fikir alış verişinde bulunacağız. İleriki zamanlarda bu birlikteliğe katkı sağlayabileceği düşünülen birlik ve oda başkanlarının da davet edilmesini planlıyoruz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.