Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Özışık:

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Özışık:
"Bizler burada particilik, ben sen kavgası ya da başka noktalara çekerek tartışmak yerine, Yozgatlı olduğu için Bekir Bozdağ’ı başbakan olarak görmek istiyoruz"

YOZGAT (AA) - Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Özışık, particilik, ben sen kavgası ya da başka noktalara çekerek, tartışmak yerine, Yozgatlı olduğu için Bekir Bozdağ’ı başbakan olarak görmek istediklerini söyledi.

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası'nda bir araya gelen sivil toplum kuruluş temsilcileri adına basın açıklaması yapan Oda Başkanı Özışık, Yozgatlılar olarak Bozdağ'ı başbakan olarak görmekten büyük mutluluk ve onur duyacaklarını belirtti.

Özışık, "Mesele Yozgat meselesidir. 22 Mayısta iktidar partisi yeni bir kongreye gidiyor. Yozgat Milletvekili ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın ismi de gündeme gelmiştir. Sadece yerel basında değil, yabancı basında da ismi sıklıkla geçmekte ve en güçlü başbakan adayı olarak anılmaktadır." dedi.

Yozgat’ın siyasi tarihi geçmişine bakıldığında böyle bir durumla ilk defa karşı karşıya gelindiğine dikkat çeken Özışık, şöyle konuştu:

"Bizler, burada particilik, ben sen kavgası ya da başka noktalara çekerek tartışmak yerine, Yozgatlı olduğu için Bekir Bozdağ’ı başbakan olarak görmek istiyoruz. Yozgat, Türkiye'de en çok göç veren illerdendir. İlimizin sosyoekonomik gelişmişlik düzeyi malumdur. Küskünlükleri, kırgınlıkları, kavgaları bir kenara bırakıyoruz. Burada bulunan bütün arkadaşlarımızın farklı siyasi tercihleri olabilir. Ama bu konuda birlikte hareket etmek zorundayız. Yozgatlı olmak kaderimiz. Ama, başbakanın seçilmesi bir tercihtir."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.