YRP'nin "ittifak" kararı tartışılıyor

YRP'nin "ittifak" kararı tartışılıyor
YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın "İstanbul, Ankara ve İzmir'de de kendi adaylarımızı göstermek yönünde karar almış bulunuyoruz" sözleri tartışmaları beraberinde getirirken karar CHP'lileri sevindirdi

Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul, Ankara ve İzmir'de de kendi adaylarını gösterme kararı tartışmaları beraberinde getirdi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 3 büyükşehirde aday çıkaracaklarını söyledi.

GEREKÇE: "TEŞKİLATLARIMIZ VE MİLLET İSTEMİYOR"

Yerel seçimlerde teşkilatın ittifakın içerisinde yer almak istemediğini aktaran Erbakan, "14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan genel seçimlerde milletimizin bizden beklentilerini dikkate alarak ittifak içinde yer almıştık. Bu seçimde ise milletimiz bizim ittifakta yer almamızı istemiyor. Teşkilatlarımız da bu seçimde bir ittifakın içinde yer almamızı istemiyor. Teşkilatlarımızın beklentileri, fikirleri ve motivasyonu bizim için son derece önemlidir. Yeniden Refah Partisi 31 Mart Yerel Seçimlerini 14 Mayıs seçimleri gibi bir "beka" seçimi olarak görmemektedir. Biz de bağımsız bir siyasi parti olarak, belediyeler kazanmayı ve kendi belediyecilik anlayışımızı uygulamayı istiyoruz. AK Parti ile bu yerel seçimlerde işbirliği yapmamak ve Yeniden Refah Partisi olarak İstanbul, Ankara ve İzmir'de de kendi adaylarımızı göstermek yönünde karar almış bulunuyoruz. İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarımızı 10 Şubat tarihinde Ankara Atatürk Spor Salonu'nda ilan edeceğiz" dedi.

CHP'Lİ GAMZE PAMUK: "YRP SAYESİNDE BURSA'DA CHP KAZANACAK!"

Yeniden Refah Partisi'nin kararı tartışmaları beraberinde getirirken sol medyada ana gündem oldu. CHP'liler kararı memnuniyetle karşıladı.

Geçtiğimiz günlerde Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum'a karşı CHP'li Ekrem İmamoğlu'na verdiği destekle gündeme gelen YRP Genel Başkan Vekili Doğan Aydal'ın da yer aldığı Halk TV’deki programda konuşan CHP’li Gamze Pamuk, "YRP’nin Bursa’da aday göstermesi çok iyi oldu. YRP sayesinde Bursa’da CHP kazanacak ve CHP bayrağı dalgalanacak." dedi.

untitled-1.jpg

untitled-1-001.jpg

untitled-1-002.jpg

sffsdf.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.