Yüksekova'da İzinsiz Gösteri

Yüksekova'da İzinsiz Gösteri
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde IŞİD'in Suriye ve Irak'taki saldırılarını bahane ederek izinsiz gösteri düzenleyen grup, polise molotofkokteyli ve taşlarla saldırdı

HAKKARİ (AA) - Yüksekova ilçesinde IŞİD'in Suriye ve Irak'taki saldırılarını bahane ederek izinsiz gösteri düzenleyen grup, polise molotofkokteyli ve taşlarla saldırdı.

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Yüksekova İlçe Başkanlığı önünde toplanan bir grup, Suriye ve Irak'ta etkili olan terör örgütü IŞİD aleyhine slogan atarak Cengiz Topel Caddesi'ndeki Oslo Oteli önüne kadar yürüdü.

Burada okunan basın açıklamasından sonra dağılan kalabalık içerisindeki yüzleri kapalı bir grup, Eczaneler Sokağı'nda güvenliği sağlayan polis araçlarına molotof kokteyli ve taşlarla saldırdı.

Polisin biber gazıyla müdahalesiyle ara sokaklara dağılan grup, bir süre sonra Eski Cezaevi Kavşağı'nda tekrar bir araya gelerek yolu trafiğe kapattı. Polisin müdahalesinin sürdüğü ilçede, olaylardan bayram alışverişi için çarşıya gelen kadın ve çocuklar da etkilendi.

Olaylar nedeniyle ilçe merkezinde esnaflar da kepenk kapattı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.