Yükselen Mahalle Konağına Kavuşuyor

Yükselen Mahalle Konağına Kavuşuyor
Selçuklu Belediyesi, ilçenin sosyal hayatına katkı sağlamaya devam ediyor. Yükselen Mahallesi'ne kazandırılacak mahalle konağının yapımına başlandı. 

Selçuklu Belediyesi, merkeze kazandırdığı projelerle şehrin prestijine katkı sunarken yatırımlarıyla büyükşehir yasası ile ilçeye bağlanan yeni mahallelerin de standardını yükseltiyor.  Selçuklu’ da yaşayan vatandaşların ihtiyaç ve isteklerine göre hizmet planlaması yapan Selçuklu Belediyesi, ilçeye bağlı Yükselen Mahallesi'ne de sosyal faaliyetlerde kullanılması amacıyla mahalle konağı kazandırıyor. 

Yükselen'de yaşayan vatandaşların ihtiyacına cevap verebilecek şekilde projelendirilen tesisin yapımı devam ediyor. Tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların düğün, nişan gibi organizasyonlarını nezih bir ortamda gerçekleştirebilecekleri tesisten diğer zamanlarda emekliler ve hanımlar da faydalanabilecek.  

Yükselen Mahalle Konağı, 340 m² inşaat alanına sahip ve tek katlı olacak. İçerisinde 180 m² çok amaçlı salonunun  yer alacağı tesis de, muhtar odası, gelin bekleme odası, mutfak hazırlık bölümü, idari odalar ve servis odaları da yer alacak. Tesis, 345 bin TL'ye mal olacak.

baskan_altay-001.jpg

Konuyla ilgili Uğur İbrahim Altay, "Yeni mahalle olan beldelerde hemşehrilerimizin eksiklerini sorduk ve hizmet planlamamızı bu isteklere göre şekillendirdik. Yükselen Mahallemizde ikamet eden hemşehrilerimiz sosyal tesise ihtiyaçları olduğunu belirttiler ve yapımına başladık. İnşallah tamamlandığında önemli bir eksikliği gidermiş olacak" dedi.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.