Yunak Meslek Yüksek Okulu eğitim öğretime başladı

Yunak Meslek Yüksek Okulu eğitim öğretime başladı
Konya'nın Yunak ilçesinde bu yıl ilk defa eğitim öğretime açılan Selçuk Üniversitesi Yunak Meslek Yüksek Okulunda ilk ders zili çaldı.

Yunak ilçesinde bu yıl ilk defa eğitim öğretime açılan Selçuk Üniversitesi Yunak Meslek Yüksek Okulu maliye bölümüne kayıt yaptıran 108 öğrenci ders başı yaptı. Çeşitli il ve ilçelerden kayıt yaptırıp bu gün ders başı yapmak için okula gelen öğrenciler okulun girişine asılan, "İlk öğrencilerimiz, okulumuza hoş geldiniz" yazılı pankartla karşılandı.
2016-2017 eğitim öğretim yılıyla ilgili Yunak Meslek Yüksek Okulu Müdürü Kadir Öztaş yaptığı açıklamada, "Yunak Meslek Yüksek Okulumuzun eğitim öğretime açılmasıyla öğrencilerimiz gelmeye başladı. Verimli bir eğitim öğretim yılı olabilmesi için tüm kadromuzla hazırız. İnşallah öğrencilerimizde bu zamana kadar verdikleri emeklerin karşılığını en iyi ve en başarılı şekilde alırlar. Okulunuz öğrencilerimize Yunak ilçesine hayırlı uğurlu olsun, tüm öğrencilerime başarılar dilerim" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.