Yurtta asayiş

Yurtta asayiş
Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonu

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da bir otomobilde 47 kilo 500 gram esrar ele geçirildi.

Bir ihbarı değerlendiren Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, plakası belirtilmeyen otomobili Diyarbakır-Şanlıurfa karayolu kent girişinde durdurdu.

Araçta yapılan aramada 47 kilo 500 gram esrar bulundu. Gözaltına alınan sürücü Ş.D, ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

- Denizli'de at eti ele geçirildi

DENİZLİ (AA) - Denizli'de zabıta ekiplerince yapılan denetimlerde at eti ele geçirildi.

Çivril Belediyesi zabıta ekipleri, Hamam Mahallesi'nde atların kesilerek etlerinin piyasaya sürüleceği ihbarı üzerine Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ve polis ekipleri denetim yaptı.

Ekipler, kullanılmayan bir soğuk hava deposunun arkasındaki arazide at kesimi yapıldığını belirleyerek, müdahale etti.

At etlerine imha edilmek üzere el konulurken, kesimi gerçekleştiren A.C. (61) ve Ö.K. (50) ise "halk sağlığını tehlikeye sokmak" ve "kaçak kesim yapmak" suçlarından cezai işlem uygulandı.

- Karaman'da yalnız yaşayan kadın evinde ölü bulundu

KARAMAN (AA) - Karaman'da yalnız yaşayan yaşlı kadın evinde ölü bulundu.

İmaret Mahallesi 173. Sokak'taki evinde yalnız yaşayan Hatice Aksoy’dan (81) uzun süre haber alamayan komşuları, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, içeri girdiklerinde Aksoy'un yerde hareketsiz yattığını gördü.

112 Acil Servis ekipleri yaptığı incelemede, Aksoy'un hayatını kaybettiğini belirledi.

Aksoy'un cansız bedeni, otopsi için Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırdı.

- Kaybolan zihinsel engelliyi arıyorlar

BARTIN (AA) - Bartın'ın Ulus ilçesinde 24 gün önce kaybolan zihinsel engelli Musa Küpeli'nin bulunması için kar yağışı nedeniyle ara verilen çalışmalara yeniden başlandı.

İlçeye bağlı Kalecik köyündeki evinden 15 Ocak'ta camiye gitmek için çıkan ve bir daha geri dönmeyen Küpeli'yi arama çalışmalarına jandarmadan 45, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden (AFAD) 8 olmak üzere 53 kişilik ekip katıldı.

Köylülerin de destek verdiği arama çalışmalarında yaklaşık 20 kilometrelik alan tarandı.

Kalecik köyü muhtarı Selahattin Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, Küpeli'nin 15 Ocak’ta cuma namazı kılmak için köy camisine geldiğini ve son olarak burada görüldüğünü söyledi.

Arama çalışmasına yoğun kar yağışı nedeniyle ara verilmek zorunda kalındığını ifade eden Kaya, "Karın erimesiyle arama çalışmalarına yeniden başlandı. Jandarma ekipleri, AFAD ve köy sakinlerinin de katılımıyla geniş bir alanda arama çalışması yapıldı" dedi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.