Yurtta asayiş

Yurtta asayiş
Hatay'da komşular arasında çıkan, silah ve bıçağın da kullanıldığı kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı

HATAY (AA) - Hatay'ın İskenderun ilçesinde komşular arasında çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

Buluttepe Mahallesi'nde oturan Sami G. (42) ile komşusu Yılmaz B. (35) arasında sokakta bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada, Yılmaz B. silah, Sami G. ise bıçakla yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince İskenderun Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Yılmaz B. müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sami G'nin tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Kavgaya karıştığı öne sürülen bir kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

- Bıçaklı saldırı: 2 yaralı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 3 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 2 genç, tedavi altına alındı.

Yenibağlar Mahallesi Eti Caddesi'nde yürüyen Murat Can A. (24) ve Selçuk G. (23), henüz bilinmeyen nedenden dolayı yanlarından geçen 3 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı.

Yaralanan ve 112 acil servis ekiplerince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Murat Can A. ile Selçuk G'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlılar Mehmet Ö, Hüseyin Ç. ve Onur K'yı gözaltına aldı.

- Bıçaklı kavga: 1 ölü

BURSA (AA) - Bursa'nın İnegöl ilçesinde çıkan kavgada bir kişi bıçakla öldürüldü.

Sinanbey Mahallesi 1. Leylak Sokağı'nda yürüyen İbrahim Öztürk (39) ile kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 kişi arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Öztürk'ü karnından bıçakla yaralayan zanlılar olay yerinden kaçtı.

Sağlık ekiplerince İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılan Öztürk, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Görgü tanıklarının ifadelerine başvuran polis ekipleri, Öztürk'ün cep telefonunu aldıkları da belirlenen 2 zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.