Yurtta asayiş

Yurtta asayiş
Bursa'da ytrafik kazasında yaralanan ve yaklaşık 3 yıldır yoğun bakımda tedavisi süren genç kız, hayatını kaybetti

BURSA (AA) - Bursa'da yaklaşık 3 yıl önce bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan 27 yaşındaki Merve Şahin, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi İlçesi Gökdere Caddesi'nde Murat Y'nin kullandığı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan ve özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Şahin, hayatını kaybetti.

Trafik kazası sonucu beyin kanaması geçirdiği öğrenilen Şahin'in, yaklaşık 3 yıl sonra ölümünün ardından, kendisine çarpan aracın sürücüsünün yargılandığı davanın seyri değişecek.

20. Asliye Ceza Mahkemesinde "taksirle yaralanmaya sebebiyet vermek" suçundan hakkında dava açılan sürücü Murat Y'nin, bu aşamadan sonra "taksirle ölüme sebebiyet vermek" suçundan yargılanacağı öğrenildi.

- Erzincan'da telefonla dolandırıcılık iddiası

ERZİNCAN (AA) - Erzincan'da, telefonda kendilerini polis ve savcı olarak tanıttıkları kişileri dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Telefonla arayan kişiler tarafından altınlarının alındığı ve geri getirilmediği yönünde çok sayıda ihbar yapılması üzerine Erzincan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Yankesicilik Dolandırıcılık Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Dolandırıcıların, kuyumcu soygununda kimlik bilgilerinin kullanıldığı ve parmak izi araması yapacaklarını belirterek, vatandaşların altınlarını aldıklarını belirleyen ekipler, yaptıkları teknik takip sonucu şüphelilerin kimliklerini belirledi.

Ekipler, zanlılardan 4'ünü Erzincan'da, 1'ini Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde dolandırıcılıktan elde ettikleri altın ve paralarla yakaladı.

Erzincan Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 2'si çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı, biri adli kontrol şartıyla olmak üzere 3 zanlı serbest bırakıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.