Yurtta asayiş

Yurtta asayiş
Muğla'da 85 yaşındaki alzaymır hastasından bir haftadır haber alınamıyor

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Menteşe ilçesinde kaybolan alzaymır hastasının bulunması için arama çalışması başlatıldı.

Yeniköy Mahallesi'ndeki evinden bir hafta önce ayrılan alzaymır hastası Mustafa Kemal Yıldırım'ın (85) geri dönmemesi üzerine yakınları durumu polise bildirdi.

Yıldırım'ın, mahallenin üst kısımlarında görüldüğü ihbarı üzerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden yardım istendi. Dağlık alanda yapılan aramalardan sonuç alınamadı.

Polis ekipleri, Yıldırım'ın gidebileceği adreslerde de arama yaptı.

Yıldırım'ın gelini Birsen Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iz takip köpekleriyle ormanlık alanda arama çalışması gerçekleştirildiğini söyledi.

Şu ana kadar bir sonuç çıkmadığını belirten Yıldırım, "Hayatından endişe ediyoruz. Görenlerin Allah rızası için güvenlik güçlerine haber vermesini istiyoruz." dedi.

- İlkadım'da uyuşturucu operasyonu

SAMSUN (AA) - Samsun'un İlkadım ilçesinde 4 bin 970 uyuşturucu hap ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.

İhbarı değerlendiren Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstasyon Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda, Ramazan Y, (24), Cemil B. (34) ve Şerif Ç'nin (27) içinde bulunduğu taksiyi durdurdu.

Zanlılara ait sırt çantasında, 4 bin 970 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Olaya ilişkin 3 zanlı gözaltına alındı.

- Uyuşturucu ve tarihi eser operasyonu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen iki operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen kişi ile tarihi eser kaçakçılığı yaptıkları öne sürülen 2 zanlı yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü Narko Tim ekipleri, Zafer Mahallesi'nde sokak satıcılığı yaptığı iddia edilen Suna A'yı (50), düzenlenen operasyonla yakaladı.

Gözaltına alınan Suna A'nın yapılan üst aramasında uyuşturucu madde ve hap ele geçirildi. Zanlıdan uyuşturucu madde temin ettiği belirlenen 4 kişi hakkında da yasal işlem başlatıldı.

Öte yandan, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Sivrihisar İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ilçeye bağlı Böğürtlen Mahallesi'nde ortaklaşa düzenlediği operasyonda, tarihi eser kaçakçılığı yaptıkları belirlenen B.B. ile S.Ç yakalandı.

Operasyonlarda gözaltına alınan 3 zanlının, sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.