Yurtta asayiş

Yurtta asayiş
Malatya'da 25 kilogram esrar ele geçirildi

MALATYA (AA) - Malatya'daki uyuşturucu operasyonunda 25 kilo 270 gram esrar ele geçirildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince kentte 1-8 Mayıs tarihlerinde uyuşturucu ticareti yapan ve "torbacı" diye tabir edilen sokak satıcıları ile kente yüklü miktarda uyuşturucu madde getirmek isteyenlere yönelik çalışmalar kapsamında, bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Şüphelilerin ev ve üst aramalarında 98 paket halinde satışa hazır 25 kilo 270 gram esrar ele geçirildi.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak" suçundan adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 3'ü tutuklanırken, bir kişi serbest bırakıldı.

- Yalova'da metruk binada ceset bulundu

YALOVA (AA) - Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde, metruk bir binada erkek cesedi bulundu.

Sahil Mahallesi Çınar Sokağı'nda kullanılmayan bir binanın bodrum katında hareketsiz halde bir kişiyi gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, bu kişinin öldüğünü belirledi.

İlçede dün kaybolan 34 yaşındaki Çetin Erdoğan'a ait olduğunu anlaşılan ceset, otopsi için Yalova Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

- İzmir'de yangın: 1 yaralı

İZMİR (AA) - İzmir'in Buca ilçesinde evde çıkan yangında bir kişi yaralandı.

Adatepe Mahallesi 15'inci Sokak'ta 4 katlı bir evin 3'üncü katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Haber verilmesinin ardından olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Yangın sırasında evde bulunan Hatice Alagöz (36) yaralandı.

112 Acil Servis ekiplerince Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesine kaldırılan Alagöz'ün hayati tehlikesinin bulunmadığı, vücudunda ikinci derecede yanıklar oluştuğu öğrenildi.

- Samsun'daki hesap meselesi kavgası

SAMSUN (AA) - Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bir restoranda hesap meselesinde çıkan kavgada, 6 kişinin ateşli silah ve kesici aletle yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Yaklaşık 10 yıl önce Kirazlık Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bir içkili restoranda hesap meselesinden çıkan kavgada, Mehmet K, Ersin A, Soner K, Emin K, Mevlüt K. ve Nehir G'nin iş yeri önünde ateşli silah ve kesici aletle yaralanmasıyla ilgili soruşturma sürüyor.

Soruşturmayı sürdüren Emniyet Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, olaya karıştıkları öne sürülen Yunus S. ve Oğul G'yi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

- Muş'ta uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonları

MUŞ (AA) - Muş'ta bin 930 uyuşturucu hap ve 8 bin paket kaçak sigara bulundu, 2 kişi tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekiplerince Yeşilyurt Mahallesindeki bir arazide yapılan aramada bin 930 uyuşturucu hap ele geçirildiği belirtildi.

Olayla ilgili 4 şüphelinin gözaltına alındığı kaydedilen açıklamada, "Şüpheliler hakkında 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve kullanmak amacıyla uyuşturucu madde bulundurmak' suçundan adli işlem yapılmıştır. Haklarında yasal işlem yapılan şüphelilerden 2'si tutuklanmış, diğer ikisi serbest bırakılmıştır. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı kesintisiz mücadelemiz sürdürülecektir." denildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin de Bağlar köyü civarında şüphe üzerine durdurdukları bir araçta 8 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdiği kaydedilen açıklamada, gözaltına alınan 2 şüphelinin sevk edildikleri adliyede adli kontrol hükümleri kapsamında serbest bırakıldığı vurgulandı.




Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.