Yurtta kış

Yurtta kış
Tunceli'de kar yağışı nedeniyle 4 ilçe merkezi ile bağlı köylerine elektrik verilemiyor- Ekipler, arızanın giderilmesi için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor

TUNCELİ (AA) - Tunceli'de etkili olan kar yağışı nedeniyle 4 ilçe merkezi ile bağlı köylerine elektrik verilemediği bildirildi.

Fırat Elektrik Dağıtım AŞ Tunceli İl Müdürü Vedat Şeker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tunceli’de kar yağışının il genelinde dünden itibaren etkili olduğunu belirtti.

Yağışa bağlı olarak enerji nakil hatlarında arızaların meydana geldiğini ifade eden Şeker, şunları kaydetti:

"Kar yağışıyla beraber Pertek, Hozat, Çemişgezek, Ovacık ilçe merkezleri ile bağlı köylerine ve ayrıca Pülümür Kırmızı Köprü bölgesi ile Mazgirt ilçesinde bazı köylere enerji taşıyan hatlarda arızalar meydana geldi. Ekiplerimiz ilçe merkezlerindeki arızları gidermek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sorunun çözümü için takviye ekiplerimizi de çalışmaya dahil ettik. Ekiplerimizin yoğun gayretleriyle tüm arızaları kısa sürede gidermeyi ve elektrik vermeyi planlıyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.