Yurtta trafik kazaları: 3 ölü, 26 yaralı

Yurtta trafik kazaları: 3 ölü, 26 yaralı
Adıyaman ve Şanlıurfa'da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı; Zonguldak'ta otomobil ile su tankerinin çarpışması sonucu 4, Sivas'ta meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 6, Çankırı'da ise otomobille traktörün çarpışm

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Muzaffer Çoban yönetimindeki 02 KP 257 plakalı otomobil, Göçeri köyü yakınlarında Nurettin Okumuş idaresindeki 35 GH 399 plakalı ticari araçla çarpıştı.

Kazada sürücü Çoban ile otomobildeki kardeşi Mehmet Çoban olay yerinde hayatını kaybetti.

Araçlarda bulunan Nurettin Okumuş, Resul Çoban, Mehmet Cevher Şahin, Nurten Okumuş, Esra Okumuş, Taner Alpay ve Şeyma Alpay yaralandı.

Olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince Kahta Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Resul Çoban ve Mehmet Cevher Şahin Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Otomobilde sıkışan cenazeler, Adıyaman AFAD ekibi ve Kahta Belediyesi itfaiye ekiplerince çıkarıldıktan sonra Kahta Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Şanlıurfa
Şanlıurfa'da da Mehmet Aslan yönetimindeki 46 DT 594 plakalı otomobil, merkez Karaköprü ilçesinin Tülmen Mahallesi yakınlarında aynı yöne giden henüz sürücüsü ve plakası tespit edilemeyen biçerdövere arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobilde bulunan sürücünün yanı sıra Kenan Aslan, Mehmet Kaya ve Mehmet Doğan (15) yaralandı.

112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan yaralılardan Doğan, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Zonguldak
Alınan bilgiye göre, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, Abdulkadir Taşgün yönetimindeki 67 UF 130 plakalı otomobil, Ereğli-Alaplı karayolunun Kışla mevkisinde Engin Ercan'ın kullandığı 67 LY 201 plakalı su tankeri ile çarpıştı.

Kazada sürücü Taşgün ile otomobilde bulunan Fatih Demirdelen, Onurcan Odabaş ve Melih Andiç yaralandı.

Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Sivas
Sivas'ta da Fatih Yıldız idaresindeki 58 TL 709 plakalı otomobil, Gültepe Mahallesi Toptancılar Kavşağı'nda, Ahmet Karabulut'un kullandığı 06 FH 6329 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, sürücü Yıldız ile aracında bulunan Erdoğan Çay ve Resul Bülbül yaralandı. Yaralılar, Numune Hastanesine kaldırıldı.

Sivas-Ankara karayolu Havalimanı Kavşağı'nda Aysema Öniz yönetimindeki 58 BH 994 plakalı otomobil ile Emre Bozbek'ün (20) kontrolündeki 58 AD 545 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, Bozbek ile aracındaki Dilek Şimşek (16) ve diğer otomobildeki Birsen Özkanoğlu yaralandı. Bozbek ve Şimşek, Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Özkanoğlu ise Numune Hastanesinde tedavi altına alındı. Şimşek'in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Çankırı
Alınan bilgiye göre, Ankara'dan Çankırı'ya giden Mehmet Kuşgöz'ün kullandığı 42 ZL 343 otomobil, Tüney köyü yakınlarında, Mehmet Karaaoğlu idaresindeki 06 KH 331 plakalı traktörle çarpıştı.

Kazada, sürücüler ile ismi öğrenilemeyen 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Çankırı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.