Yüzbaşı Yaşar'ın şehitlik beratı ailesine verildi

Yüzbaşı Yaşar'ın şehitlik beratı ailesine verildi
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde çıkan çatışmada şehit olan Deniz Yüzbaşı Yaşar‘ın şehitlik beratı, babası Cavit Yaşar'a takdim edildi

KONYA (AA) - Diyarbakır’ın Sur İlçesinde 10 Şubat 2016 tarihinde çıkan çatışmada şehit olan Özel Kuvvetlerde görevli Deniz Yüzbaşı Fatih Yaşar‘ın şehitlik beratı, Konya'nın Seydişehir ilçesi Bostandere Mahallesi'nde ikamet eden babası Cavit Yaşar'a takdim edildi.

Hava Savunma Okul Komutanı Tuğgeneral Orhan Gündüz ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Timurcan Ermiş ile birlikte Seydişehir’e gelen Konya 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Haluk Şahar, İlçe Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Seydişehir ilçe Jandarma Komutanı Teğmen Ümit Sezgin şehit babası Cavit Yaşar’ı ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

Hava Savunma Okul Komutanı Tuğgeneral Gündüz, "Vatanımıza canını vererek hizmet eden oğlunuza Allah'tan rahmet dilerken, sizlere sabır ve uzun ömürler diliyoruz. Sizler bizlere şehitlerimiz tarafından bırakılan en kutsal emanetlerden birisiniz. Her zaman yanınızda olacağız." dedi.

Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ermiş de, aynı duyguları paylaştı.

Daha sonra misafir heyet, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.