Zabıtadan vefa

Zabıtadan  vefa
Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı bir vefa örneği göstererek hizmet binası girişine,Özel Kuvvetler Komutanlığında görevli Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in üniformalı portre fotoğrafları konularak anısı yaşatıyor.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı bir vefa örneği göstererek hizmet binası girişine, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında darbenin seyrini değiştirecek cesareti gösteren, Özel Kuvvetler Komutanlığında görevli Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in üniformalı büyük boy portre fotoğrafları konularak anısı yaşatılıyor. Kahraman şehidimizin fotoğraf altı yazısında ise: “15 Temmuz 2016’da darbeci Semih Terzi ve bir grup teröristin Ankara’daki Özel Kuvvetler Komutanlığını basarak ele geçirmek istemesi üzerine Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir, darbeci alnından vurarak darbe girişimine büyük darbe vurdu. Kahraman asker daha sonra şehit edildi. Tüm şehitlerimizin ruhuna Fatiha” şeklinde ifadelere yer veriliyor. (Haber Merkezi)

buyuksehir-zabita-(6).jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.