Zafer Partisi'nde toplu istifa

Zafer Partisi'nde toplu istifa
Zafer Partisi'nde toplu istifa depremi yaşandı.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala Zafer Partisi'nde toplu istifa depremi yaşandı. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Zafer Partisi Ankara İl Başkanı Bilal Katar, Ankara il yönetimi, Ankara Gençlik Kolları il yönetimi, 6 ilçe belediye başkan adayı, 3 ilçe başkanı ve 25 ilçe belediye meclis üyesi adayının partilerinden ayrıldıklarını duyurdu.

Katar, göreve geldikleri günden itibaren Ankara'nın her bölgesi ve Türk Milliyetçilerinin sesi olma çabasında olduklarını belirterek, partinin kurumsal bir yapıya kavuşması yönündeki çalışmalarına rağmen yaşanan iç çekişmeler ve görüş ayrılıklarının istifa kararlarında etkili olduğunu vurguladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve parti yönetimi arasındaki uyumsuzlukların da istifaları zorunlu kıldığını ifade eden Katar, partinin bireysel hegemonyalara dönüşmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.