Uğur Özteke

Uğur Özteke

Zafer Sanayi Sitesi’ne Bu görüntüler yakışmadı…

Zafer Sanayi Sitesi’ne Bu görüntüler yakışmadı…

Bu şehrin insanını da, yöneticisine de herkesi seviyoruz. Bizim insanımız iyidir. Mesela bu şehrin göbeğinde bir Zafer Sanayi var. Buraya bir işim olduğu için hiç girmedim. Ama bu sanayideki etli ekmekçiden üreticisine,  iş adamına kadar onlarca tanıdığım değil dostum var.

Bu sanayinin hangi sokağında çöp alınmasa, falanca elektrik direğinin lambası yanmasa hep bu dostlarımız adına yetkilileri arar yardımcı olmaya, sorunların giderilmesine yardımcı oluruz.

Hatta yine burada özel sanayi kısmında bir boş alan var buranın yeşil alan olması içinde tam şehrin büyüklerine gitmeye hazırlanıyorduk ki cumartesi günü şehre duyarlı bir abimizin gönderdiği fotoğraflarla tüm iyi niyetimi bir anda kaybettim.

img_7017.jpg

Görüntüyü görüyor musunuz?

Tankı temizlemek için zift yakılıyor.

Bu ziftin çevreye verdiği kirliliği zararı düşünebiliyor musunuz?

Olmadı. Bu görüntü bu sanayinin güzel insanlarına hiç mi hiç yakışmadı.

Şimdi yetkililer bu iş için kime ne ceza keseceklerse kessinler.

Hem yazık, hem günah, hem de çok ayıp oldu.

MEHMET ALİ ÜNAL BEY’İ KUTLUYORUM

Hafta sonu CHP İl Başkanlığı kongresi vardı. Bizim Haber Merkezindeki gençleri o gün sıra ile görevlendirdik. Görevlendirdik ki Yayın Grubu olarak oranın da nabzını tutalım sağlıklı olarak gelişmeleri öğrenelim.

Gençlerden bize gelen bilgilere göre CHP İl Başkanlığı için partililerin göstermiş olduğu ilgi alaka ve heyecan inanın bizleri şaşırttı. Hatta şok etti.

Akşam saatlerinde “kim il başkanı oldu?” diye öğrenmek istedik aldığımız cevap daha da şaşırtıcı idi. “Çarşaf liste olduğu için daha geç biter,  belli değil”…

Vay anasına bu ne ya?

Derken İl Başkanlığına Mehmet Ali Ünal Bey’in seçildiğini öğrendik. Mehmet Ali Bey ile en son milletvekilliği aday adaylığı süresince görüşmüştük. Mehmet Ali Bey’in heyecanı o günlerde bizi etkilemişti. Ama o günden bugüne Mehmet Ali Bey’in bu kez İl Başkanlığına aday olması ve de seçimden galip çıkması gerçekten tam bir derslik oldu.

Mehmet Ali Ünal Bey ve ekibini kutluyor, Başkan’ın bu heyecan ve aşkının genç partililere de örnek olmasını diliyoruz.

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Ağaç ne kadar yüksek olursa olsun, yaprakları yine de yere düşer

NE ZAMAN DAHA İYİ ADAM OLURUZ?

Sisli ve puslu havalarda otomobil sürücüleri farlarını yaktıkları zaman daha iyi ADAM oluruz. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR