Zağnosspor Kadın Hentbol Takımı'nın hedefi final

Zağnosspor Kadın Hentbol Takımı'nın hedefi final
- Kulüp yönetim kurulu üyesi Baş:- "Seyircimizin önünde Muratpaşa Belediyespor karşısında alacağımız galibiyet, Antalya'da oynanacak iki maç öncesi bizim için avantaj olacak. Bu avantajı elde etmek istiyoruz"


TRABZON (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig play-off yarı final ilk maçında yarın evinde Muratpaşa Belediyespor ile karşılaşacak Zağnosspor, seyircisinin önünde galibiyet hedefliyor.

Kulüp yönetim kurulu üyesi Abdülaziz Baş, yaptığı yazılı açıklamada, yarı final serisinde üç maçı kazanan takımın finale yükseleceğini anımsattı.

Takım olarak final oynamayı hedeflediklerini aktaran Baş, şunları kaydetti:

"Bunun için önümüzde Muratpaşa Belediyespor gibi güçlü bir rakip var. İlk maçı evimizde oynayacağız. Bu karşılaşma finale kalabilmemiz açısından bizim için önemli. Seyircimizin önünde alacağımız galibiyet, Antalya'da oynanacak iki maç öncesi bizim için avantaj olacak. Bu avantajı elde etmek istiyoruz. Muratpaşa Belediyespor ile normal sezonda oynadığımız iki maçı da kazandık. İnşallah bu karşılaşmayı da kazanacağız. Takımımıza güveniyoruz."

Abdülaziz Baş, tüm Trabzonluları bu önemli maçta yanlarında görmek istediklerini de ifade etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.