Zağnosspor'da hedef final oynamak

Zağnosspor'da hedef final oynamak
Antrenör Özcan:- "Muratpaşa Belediyespor ile zorlu bir yarı final serisi bizi bekliyor. Bu sezonki başarımızı finalle taçlandırmak en büyük hedefimiz"

TRABZON (AA) - Hentbol Bayanlar Süper Lig'in play-off çeyrek final serisi ikinci maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor'u 27-25 yenen Zağnosspor'un antrenörü Kıvanç Özcan, Muratpaşa Belediyespor ile zorlu bir yarı final serisinin kendilerini beklediğini söyledi.

Özcan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, galibiyetle Zağnosspor'un play-off mücadelesinde yarı finale yükseldiğini ve önümüzdeki sezon Türkiye'yi Avrupa kupalarında temsil etmeyi garantilediğini belirtti.

İzmir maçının zor geçeceğini bildiklerini dile getiren Özcan, "Güçlü bir takımı eledik. Maçın son 20 dakikasına kadar iyi oynayan taraf İzmir'di. Son yirmi dakika Zağnosspor, Zağnosspor gibi oynadı ve maçı kazandık. Güçlü bir takımı eledik ve bunun için mutluyuz. Oyuncularımızı verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Başkanımız ve yönetim kurulumuz çok emek sarf ediyor. Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.

Özcan, gelecek sezon Türkiye'yi Avrupa kupalarında temsil edecek olmanın kendileri için büyük gurur olacağını vurgulayarak, "Avrupa Kupaları'na katılmayı garantilememiz camiamız adına önemli bir başarı. Şimdi hedefimiz play-off'ta final oynamak. Tabii bunun için ilk adım yarı final eşleşmesinden galip ayrılmak. Muratpaşa Belediyespor ile zorlu bir yarı final serisi bizi bekliyor. Bu maçı kazanıp final oynamak istiyoruz. Bu sezonki başarımızı final ile taçlandırmak en büyük hedefimiz" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.