Zara'da Doğalgaz Aboneliği Başladı

Zara'da Doğalgaz Aboneliği Başladı
SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde, doğalgaz abonelik açtırma işlemleri törenle başladı.Doğalgaz iç hat çalışmalarının birinci kısmının tamamlanmasının...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde, doğalgaz abonelik açtırma işlemleri törenle başladı.

Doğalgaz iç hat çalışmalarının birinci kısmının tamamlanmasının ardından Zara Merkez Camisi önünde düzenlenen törenle, abone açtırma işlemlerine başlandı.

Törende konuşan AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, "Zara'nın havası da suyu gibi tertemiz olacak. Hayalken bugün Zara doğalgaza kavuşuyor. 20-30 bin nüfuslu ilçeler doğalgaz alabiliyor. Doğalgaz nimetinden Anadolu toprakları faydalanıyor. Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor, ilçemize hayırlı olsun diyorum." dedi.

Daha sonra Merkez Camisinin abonelik ve tesisat giderlerini üstlenen milletvekili Soluk ile Cengiz Topel Camisi ile Zara Cemevinin abonelik ve tesisat giderlerini üstlenen Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, ilk abonelik açtırma formlarını birlikte imzaladı.

Törene, Kaymakam Yunus Kızılgüneş, İlçe Müftüsü Sefer Alıcı, Aksa Sivas Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Bölge Müdürü İnan Yıldırım, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Zara Şubesi Başkanı Metin Erkan, vakıf yönetimi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ayrıca Soluk ve beraberindekiler, doğalgaz dağıtım firması AKSA Enerji'nin ilçede hizmete açtığı ofisi ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.