Zinci marketteki dev fare şaşırttı!

Sakarya'da market alışverişi yapmak için markete bir vatandaş, gördüğü dev fare karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Adeta istirahate geçmişçes yerinden kıpırmadayan ve kaçmayan fareyi vatandaş cep telefonu ile saniye saniye kaydederek paylaştı.

Sakarya'da alışveriş yapmak için zincir markete bir vatandaş, gördüğü kocaman fare karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Zinci marketteki dev fare şaşırttı!

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde market alışverişi yapmak için BİM'e giren bir vatandaş, gördüğü manzara karşısında şok oldu. Reyonda fare gören vatandaş, o anları cep telefonu ile saniye saniye kaydetti.

Zinci marketteki dev fare şaşırttı!

Edinilen bilgiye göre, alışveriş yapmak için markete giren bir vatandaş, suların bulunduğu bölümde bir fare gördü. Gördüğü manzara karşısında şoke olan vatandaş, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Su ve sodaların bulunduğu reyonda duran fareyi kaydeden vatandaş, "Burası Karaman BİM. Görüyorsunuz reyonda kocaman bir fare. BİM'i fare bastı. Sakarya Karaman BİM'de kocaman fare, şu anda su stantlarının orada" ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Görünüler sosyal medyada kısa sürede yayılırken tepki yağdı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.