ZİRVE İÇİN

ZİRVE İÇİN
Atiker Konyaspor, bugün 13.30’da Karabükspor’a konuk olacak. Temsilcimiz zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılıp zirve tırmanışını sürdürmek istiyor. Yeşil-beyazlıların, galip gelmesi halinde haftayı 4. sırada kapatma ihtimali var

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Atiker Konyaspor, deplasmanda Karabükspor’a konuk oluyor. Ligde 5 maçtır kaybetmeyen temsilcimiz, çıkışını Karabükspor karşısında da sürdürme peşinde. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’ndaki mücadele 13.30’da başlayacak. Alper Ulusoy’un düdük çalacağı maçta Kerem Ersoy ve Volkan Narinç yardımcı hakem olarak görev yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Sarper Barış Saka.

BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Lige istediği başlangıcı yapamayan Atiker Konyaspor’un son haftalarda bileği bükülmüyor. Son mağlubiyetini 9. haftada Bursaspor deplasmanında alan temsilcimiz, daha sonra çıktığı 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik aldı. Bu süreçte Kasımpaşa, Gaziantepspor, Alanyaspor ve Kayserispor’u mağlup eden yeşil-beyazlılar, Osmanlıspor ile yenişemedi. Kupada da 2 maça çıkan Konyaspor, Kızılcabölükspor’u yenip Trabzonspor ile berabere kaldı.

7. RANDEVU

Atiker Konyaspor, konuk olacağı Karabükspor ile Süper Lig’de bugüne kadar 6 kez karşı karşıya geldi. Daha önce iki ekip arasında oynanan maçlarda eşitlik göze çarpıyor. Her iki takım daha önce 2'şer galibiyet aldı. 2 maçta ise eşitlik bozulmadı. Karabükspor ve Konyaspor Süper Lig'de en son 2014-2015 sezonunda karşılaştı. Oynanan 2 maçı da temsilcimiz kazandı.

KRALLAR KARŞI KARŞIYA

Karabükspor ile Konyaspor arasındaki mücadele, gol krallığı yarışındaki 2 ismi karşı karşıya getiriyor. 8 golle 2. sırada bulunan Konyasporlu Bajic ve 7 golle 3. sırada yer alan Karabüksporlu Traore, bu maçta takımlarının en büyük gol umudu olarak dikkat çekiyor. Geçtiğimiz haftalarda ülkesi Fildişi Sahili’nde oğlunu kaybettiği için 2 haftadır oynamayan Traore, hafta içi Karabük’e dönüp antrenmanlara başladı. Riad Bajic de Alanyaspor karşısında gördüğü kırmızı kart nedeniyle geçen hafta Kayserispor maçında forma giyememişti. Boşnak golcü Karabükspor maçıyla tekrar formasına kavuşacak.

7’DE 1

Konyaspor’un rakibi Karabükspor ligde zor günler geçiriyor. Kırmızı-mavililer son 7 karşılaşmada yalnızca 1 kez kazandı. 7. hafta Adanaspor’u mağlup ettikten sonra Başakşehir ve Fenerbahçe’ye kaybeden, Bursaspor ve Kasımpaşa ile berabere kalan Karabükspor, bu süreçte tek galibiyetini 12. haftada Gaziantepspor’a karşı aldı. Karadeniz ekibi son 2 maçında da Osmanlıspor ve Alanyaspor’a mağlup oldu. (Emre Tanrıver)

Muhtemel 11: Serkan, Skubic, Ali Turan, Vukovic, Douglas, Ali Çamdalı, Volkan Fındıklı, Ömer Ali, Milosevic, Rangelov, Bajic

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.