Zirve yolunda kritik adım!

Zirve yolunda kritik adım!
Bu sezon iç sahada çıktığı 2 maçı da kazanarak tüm dikkatleri üzerine çeken Konya Anadolu Selçukspor, bugün de kendisi gibi zirve mücadelesi veren Şanlıurfaspor’u konuk edecek. Konya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.30’da başlayacak

Atiker Konyaspor’un, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor, ligin 5. hafta karşılaşmasında kendisi gibi zirve mücadelesi veren Şanlıurfaspor’u konuk edecek. Bugün Konya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.30’da başlayacak. Mücadeleyi Sivas bölgesi hakemlerinden Adem Sarıtaş yönetecek.

DÜDÜK SARITAŞ’TA

Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı Merkez Hakem Kurulu, Anadolu Selçukspor ile Şanlıurfaspor arasında oynanacak 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında Sivas bölgesi hakemlerinden Adem Sarıtaş’ın görev yapacağını açıkladı. Sarıtaş’ın yardımcıları ise Armağan Çekinmez ve Cankut Gönenç olarak belirlendi. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Adem Bozkurt oldu.

ANADOLU’DA 2 EKSİK

Bugün oynanacak zorlu Şanlıurfaspor maçı öncesinde yeşil-beyazlı temsilcimizde 2 eksik oyuncu bulunuyor. Yavru Kartal’da orta saha oyuncusu İbrahim Ak kart cezası nedeniyle, forvet Seddar Karaman ise sakatlığı nedeniyle mücadelede forma giyemeyecek. Rakip Şanlıurfaspor’da ise herhangi bir eksik oyuncu bulunmuyor.

ZİRVEYE DEV BİR ADIM

Son 2 sezondur hedeflediği play-off potasına bu sezon katılmak isteyen Anadolu Selçukspor, geride kalan 4 haftalık süreçte 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak iyi günler göreceğini sinyallerini vermişti. Yeşil-beyazlılar özellikle iç sahadaki galibiyet serisi ile ön plana çıkarken, bugün oynanacak karşılaşmadan galip gelmesi halinde ise rakiplerinin durumuna göre kendisini 2. sırada görebilecek.

SIKI ÇALIŞTILAR

Geride kalan Cumartesi günü deplasmanda Kahramanmaraşspor’a konuk olan Anadolu Selçukspor, bu karşılaşmanın hemen ardından Şanlıurfaspor maçı için hazırlıklarına başlamıştı. Hafta içi mesaisi olmasına rağmen iyi bir hazırlık süreci geçiren yeşil-beyazlılar, tamamen galibiyete kenetlenmiş durumda.

Haber:Hasan YILDIRIM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.