Zonguldak'taki cinayet

Zonguldak'taki cinayet
Zonguldak'ta boğazı kesilerek öldürülen Necla Sağlam'ın cenazesi, Isparta'da toprağa verildi

ISPARTA (AA) - Zonguldak'ta boğazı kesilerek öldürülen Necla Sağlam'ın cenazesi, memleketi Isparta'da toprağa verildi.

Sağlam'ın cenazesi, ailesi ve yakınları tarafından yaşadığı Zonguldak'tan alınarak, Isparta'nın Eğirdir ilçesindeki Gökçehöyük köyüne getirildi.

Genç kızın cenazesi, köy camisinde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından, köy mezarlığında defnedildi.

Necla Sağlam'ın cenazesinin toprağa verilişi sırasında sinir krizi geçiren annesi Serpil Gökyar'ı yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

Cenaze törenine Sağlam'ın yakınlarının yanı sıra Isparta Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri ile Sağlam'la aynı dönem yetiştirme yurdunda kalan arkadaşları katıldı.

Isparta Cezaevi'nde bulunan Sağlam'ın babası Ahmet Sağlam ise cenaze törenine katılamadı.

Sağlam'ın amcasının oğlu Abdullah Sağlam, gazetecilere yaptığı açıklamada, büyük bir üzüntü içinde bulunduklarını belirterek, henüz cinayetin faili ve nedeni hakkında bilgi gelmediğini, faillerin bir an önce yakalanmasını istediklerini bildirdi.

- Olay

Zonguldak Meşrutiyet Mahallesi Bağlık Caddesi'nde yaşayan 22 yaşındaki Necla Sağlam'dan haber alınamaması üzerine çilingir vasıtasıyla eve giren güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri, giriş kapısının arkasında yerde hareketsiz buldukları Sağlam'ın boğazının kesilerek öldürüldüğünü belirlemişti.

Olayla ilgili yürütülen soruşturmada genç kadının erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen Samet Ç. ve iki kişi gözaltına alınmıştı.

Yetiştirme yurdunda büyüyen Necla Sağlam'ın, Süleyman Demirel Üniversitesi Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümünden geçen yıl mezun olmasının ardından, ilgili kanun gereği korunma ve bakım altında yetişen çocuklara tanınan hakla, yaklaşık 7 ay önce Türkiye Taşkömürü Kurumunda işe başladığı öğrenilmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.