ZORLAYACAK

ZORLAYACAK
Ligde şanssız bir dönem geçiren Anadolu Selçukspor, ikinci yarıda henüz puanla tanışamadı. 3 haftayı geride bırakan Yavru Kartal’ı önünde zorlu 2 haftası daha bulunuyor. Temsilcimiz fikstür dezavantajını en az hasarla atlatmak ve puanla tanışmak istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor’u zorlu bir süreç bekliyor. Ligin ikinci yarısında henüz galibiyet elde edemeyen yeşil-beyazlılar, bu kötü seriyi sonlandırmak istese de fikstür dezavantajı zorluyor. Bir yandan eksik futbolcularının yokluğunu hisseden diğer yandan da hakem hatalarından dolayı ciddi sıkıntılar yaşayan temsilcimiz, iyi oynadığı maçlarda da puan elde edemedi. Son oynanan Erzurumspor maçını 10 kişi tamamlayan Anadolu Selçukspor, güçlü rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koysa da puan alamadı. Temsilcimiz en kısa sürede yeniden bir çıkış yakalamak istiyor.

PUANLA TANIŞAMADI
Ligin ikinci yarısına Kahramanmaraşspor deplasmanında başlayan Anadolu Selçukspor, maçı 2-1 kaybederek sahadan mağlup ayrıldı. Bir sonraki hafta grubun güçlü ekiplerinden Amed Sportif’i konuk eden yeşil-beyazlılar, 3-0’lık hezimete uğradı. Son olarak Erzurumspor ile karşılaşan temsilcimiz, iyi bir mücadele sergilemesine rağmen yine kazanamadı. Üst üste üçüncü maçından da mağlup ayrılan Yavru Kartal, ikinci yarıya puanla tanışamadı.

ZORLU 2 HAFTA
Yeşil-beyazlı ekibin zorlu fikstürü devam ediyor. Bu hafta sonu deplasmanda Nazilli Belediyespor’a konuk olacak Anadolu Selçukspor sonraki haftada da zirvede yer alan İstanbulspor ile karşılaşacak. Temsilcimiz en az hasarla bu iki haftayı gidererek ilk puanlarını almaya çalışacak. (Seda Erciş)
 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.