10. Uluslararası Fetih Kupası, İstanbul'da sürüyor

10. Uluslararası Fetih Kupası, İstanbul'da sürüyor
İSTANBUL (AA) - İstanbul'un fethinin 569. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen 10. Uluslararası Fetih Kupası devam ediyor.Cumhurbaşkanlığı...

İSTANBUL (AA) - İstanbul'un fethinin 569. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen 10. Uluslararası Fetih Kupası devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Okçular Vakfı, Türkiye Okçuluk Federasyonu, Dünya Okçuluk Federasyonu ve Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu iş birliği ile gerçekleştirilen organizasyonda ikinci gün sona erdi.

Okmeydanı'ndaki Okçular Vakfı Spor Kulübü Tesisleri'nde gerçekleştirilen organizasyonun ikinci gününde geleneksel ile modern okçuluk eleme atışları yapıldı.

Dünyada hem geleneksel okçuluk hem olimpik hem de makaralı yay olmak üzere 3 dalda müsabakanın yapıldığı en büyük uluslararası spor organizasyonuna 32 ülkeden 500'e yakın sporcu katılıyor.

Organizasyon, yarın final atışları ve ödül töreniyle sona erecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.