15 Temmuz'da Albay Ertürk'ün Şehit Edilmesine İlişkin Dava

15 Temmuz'da Albay Ertürk'ün Şehit Edilmesine İlişkin Dava
FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi öncesinde 66. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nda yapılan toplantı, kalkışma günü tugayda yaşananlar ve burada darbecilerle çatışan Piyade Kurmay Albay Sait Ertürk'ün de aralarında bulunduğu 4 kişinin şehit edilmes

İSTANBUL (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi öncesinde 66. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nda yapılan toplantı, kalkışma günü tugayda yaşananlar ve burada darbecilerle çatışan Piyade Kurmay Albay Sait Ertürk'ün de aralarında bulunduğu 4 kişinin şehit edilmesine ile A Haber'in işgale teşebbüsüne ilişkin 132 sanığın yargılandığı davaya ara verildi.

Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi karşısında yapılan binadaki salonda, İstanbul 22. Ağır Ceza Mahkemesi'nce yapılan duruşmada, sanıkların ve avukatlarının talepleri alındı.

Söz alan sanıklar, tahliyelerini isterken avukatları da müvekkillerinin serbest bırakılmasını talep etti.

Duruşmayı erteleyen mahkeme heyeti, ara kararını yarın Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı’nda açıklayacağını belirtti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.